Om oss

Vårt oppdrag er å utstyre og inspirere friluftsentusiaster for naturutforskning og tilkobling.

Velkommen til OutdoorHub Norge! Vi er et dedikert team av eksperter innen utendørsbransjen, forpliktet til å gi deg de fakta og informasjon du trenger for å nå dine utendørsmål.

Vi forstår at det kan være overveldende å navigere i en verden av utendørsaktiviteter. Det er derfor vi har laget et omfattende bibliotek med verifisert, bevisbasert innhold om et bredt spekter av emner, fra fotturer, camping og snø til fiske og jakt. Vårt team av skribenter og redaktører er bransjeeksperter, inkludert friluftsentusiaster, profesjonelle guider og anerkjente ledere på området, som jobber hardt for å holde informasjonen vår oppdatert og nøyaktig.

I tillegg til biblioteket vårt med kuratert innhold, har vi også et team av friluftseksperter som vurderer og behandler artiklene våre. Dette inkluderer friluftsentusiaster, profesjonelle guider og anerkjente ledere i feltet, som blir med oss i vårt oppdrag for å inspirere til sunn daglig handling med realistiske, vitenskapelig støttede råd for utendørseventyrene dine.

Med over flere års erfaring i utendørsbransjen, er vi forpliktet til å gi deg pålitelig og oppdatert informasjon om alle utendørsaktiviteter som har betydning for din helse og vitalitet. Målet vårt er å hjelpe deg med å fokusere på fremgang, ikke perfeksjon, og få mest mulig ut av utendørsopplevelsene dine. Bli med oss på vårt oppdrag for å utforske og oppdage naturens skjønnhet.

Møt teamet vårt

Hos OutdoorHub.no gir vi pålitelig, omfattende informasjon til friluftsentusiaster. Vårt team av eksperter har vært dedikert til innovativt innhold i utendørs nisjerom i over 10 år. Vi inkluderer redaktører, designere, utviklere og mer – alle lidenskapelig opptatt av friluftsliv og sikrer at leserne har tilgang til den beste informasjonen.

Torbjørn Larsen

Torbjørn er en lidenskapelig forfatter av friluftsartikler. Han har drevet med fotturer og camping mesteparten av livet, og har en overflod av kunnskap og erfaring på området. Han har alltid hatt en dyp kjærlighet for friluftsliv, og dette har vært drivkraften bak hans utdannelse, hobbyer og yrkesvalg.

Utdanningsmessig er Torbjørn utdannet innen friluftsliv og ledelse. Han har tatt kurs i fotturer, camping, backpacking og villmarksoverlevelse, som alle har bidratt til hans enorme kunnskap om friluftsliv. Han har også erfaring med å jobbe ved utendørs utdanningssentre og leirer, hvor han har vært i stand til å bruke utdannelsen sin i virkelige omgivelser.

Torbjørns karriere er sentrert rundt hans kjærlighet til friluftsliv. Han jobber som frilansskribent, og spesialiserer seg på utendørsartikler. Han har vært publisert i flere friluftsmagasiner og blogger, og har delt sin kunnskap og erfaringer med andre. Han tilbyr også guidede fotturer og campingturer, som gir ham muligheten til å dele sin lidenskap for friluftsliv med andre. Torbjørn er dedikert til å fremme fordelene ved friluftsliv og bevare naturmiljøet for fremtidige generasjoner.

Per Hansen

Per Hansen er en meget dyktig og erfaren turgåer og friluftsentusiast. Han har en dyp lidenskap for å utforske det vakre landskapet og stiene i hjemlandet, og har viet mye av sin tid og energi til å dele sine erfaringer med andre.

Etter å ha fullført utdannelsen begynte Per å jobbe som turguide og friluftsinstruktør, og ledet grupper av turgåere på flerdagersturer gjennom noen av de vakreste og mest avsidesliggende regionene i landet sitt. Han fikk raskt et rykte som en kunnskapsrik og erfaren guide, og ble et respektert medlem av friluftsmiljøet.

På fritiden fortsetter Per å vandre og utforske naturen, og tar ofte på soloturer til avsidesliggende og ville steder. Han er også en lidenskapelig fotograf, og liker å fange skjønnheten i landskapet og dyrelivet han møter på sine eventyr.

Ingrid Karlsen

Ingrid er en entusiastisk elsker av friluft og alt som hører med. Hun tar for tiden en grad i journalistikk, med vekt på miljø og bærekraft. Ingrid har alltid hatt en sterk tilknytning til naturen, og hun tror at det å skrive om hennes kjærlighet til snøsport kan bidra til å spre bevisstheten om hvordan mennesker påvirker planeten vår.

Utenom skolen bruker Ingrid tiden på ski eller snowboard på nærliggende feriesteder med venner og familie. Hun elsker også å utforske nye steder og ta bilder for å dokumentere reisen hennes. Med disse erfaringene håper Ingrid å skape meningsfylt innhold for nettstedet sitt som ikke bare underholder leserne, men som også inneholder fakta om hvorfor det er så viktig å ta vare på miljøet.

Innholdsskaping er imidlertid ikke det eneste på tallerkenen hennes – Ingrid drømmer om å bli en profesjonell skiinstruktør en dag og hjelpe andre å nyte vintersport akkurat som hun gjør!