Ikrafttredelsesdato: 13.12.2022

Personvernet ditt er viktig for oss

Outdoor Hub ligger på:
Utendørs hub
Johannes Bruns gate 116 Oslo
0452, Norge

Det er Outdoor Hubs policy å respektere personvernet ditt angående all informasjon vi samler inn mens vi driver nettstedet vårt. Denne personvernerklæringen gjelder for www.outdoorhub.no (heretter “oss”, “vi” eller “www.outdoorhub.no”). Vi respekterer ditt personvern og er forpliktet til å beskytte personlig identifiserbar informasjon du kan gi oss gjennom nettstedet. Vi har vedtatt denne personvernerklæringen (“Personvernerklæringen”) for å forklare hvilken informasjon som kan samles inn på nettstedet vårt, hvordan vi bruker denne informasjonen, og under hvilke omstendigheter vi kan utlevere informasjonen til tredjeparter. Denne personvernerklæringen gjelder kun for informasjon vi samler inn gjennom nettstedet og gjelder ikke for vår innsamling av informasjon fra andre kilder.

Denne personvernerklæringen, sammen med vilkårene for bruk som er lagt ut på nettstedet vårt, angir de generelle reglene og retningslinjene som styrer din bruk av nettstedet vårt. Avhengig av aktivitetene dine når du besøker nettstedet vårt, kan du bli bedt om å godta ytterligere vilkår for bruk.

1. Besøkende på nettstedet

Som de fleste nettstedoperatører, samler Outdoor Hub inn ikke-personlig identifiserende informasjon av den typen nettlesere og servere vanligvis gjør tilgjengelig, for eksempel nettlesertype, språkpreferanse, henvisningsside og dato og klokkeslett for hver besøksforespørsel. Outdoor Hubs formål med å samle inn ikke-personlig identifiserende informasjon er å bedre forstå hvordan Outdoor Hubs besøkende bruker nettstedet. Fra tid til annen kan Outdoor Hub frigi ikke-personlig identifiserende informasjon samlet, for eksempel ved å publisere en rapport om trender i bruken av nettstedet.

Outdoor Hub samler også inn potensielt personlig identifiserende informasjon som Internet Protocol (IP)-adresser for påloggede brukere og for brukere som legger igjen kommentarer på https://www.outdoorhub.no blogginnlegg. Outdoor Hub avslører kun påloggede bruker- og kommentator-IP-adresser under de samme omstendighetene som den bruker, og avslører personlig identifiserende informasjon som beskrevet nedenfor.

2. Personlig identifiserende informasjon

Enkelte besøkende på Outdoor Hub sine nettsteder velger å samhandle med Outdoor Hub på måter som krever at Outdoor Hub samler personlig identifiserende informasjon. Mengden og typen informasjon som Outdoor Hub samler inn avhenger av arten av interaksjonen. For eksempel ber vi besøkende som legger igjen en kommentar på https://www.outdoorhub.no om å oppgi brukernavn og e-postadresse.

3. Sikkerhet

Sikkerheten til din personlige informasjon er viktig for oss, men husk at ingen metode for overføring over Internett eller elektronisk lagring er 100 % sikker. Selv om vi streber etter å bruke kommersielt akseptable midler for å beskytte din personlige informasjon, kan vi ikke garantere dens absolutte sikkerhet.

4. Annonser

Annonser som vises på nettstedet vårt kan leveres til brukere av annonsepartnere, som kan sette informasjonskapsler. Disse informasjonskapslene lar annonseserveren gjenkjenne datamaskinen din hver gang de sender deg en nettannonsering for å samle informasjon om deg eller andre som bruker datamaskinen din. Denne informasjonen lar annonsenettverk blant annet levere målrettede annonser som de tror vil være av størst interesse for deg. Denne personvernerklæringen dekker bruken av informasjonskapsler av Outdoor Hub og dekker ikke bruken av informasjonskapsler av noen annonsører.

5. Lenker til eksterne nettsteder

Tjenesten vår kan inneholde lenker til eksterne nettsteder som ikke drives av oss. Hvis du klikker på en tredjepartskobling, vil du bli dirigert til denne tredjepartens nettsted. Vi anbefaler deg på det sterkeste å lese personvernreglene og tjenestevilkårene for hvert nettsted du besøker.

Vi har ingen kontroll over, og påtar oss intet ansvar for innholdet, personvernreglene eller praksisen til tredjeparts nettsteder, produkter eller tjenester.

6. Outdoor Hub bruker Google AdWords for remarketing

Outdoor Hub bruker remarketingtjenestene til å annonsere på tredjeparts nettsteder (inkludert Google) til tidligere besøkende på nettstedet vårt. Det kan bety at vi annonserer til tidligere besøkende som ikke har fullført en oppgave på siden vår, for eksempel ved å bruke kontaktskjemaet for å stille en forespørsel. Dette kan være i form av en annonse på Googles søkeresultatside, eller et nettsted i Google Displaynettverk. Tredjepartsleverandører, inkludert Google, bruker informasjonskapsler for å vise annonser basert på noens tidligere besøk. Alle data som samles inn vil selvfølgelig bli brukt i samsvar med våre egne personvernregler og Googles personvernregler.

Du kan angi preferanser for hvordan Google annonserer for deg ved å bruke Googles annonseinnstillinger-siden, og hvis du vil kan du velge bort interessebasert annonsering helt ved hjelp av informasjonskapselinnstillinger eller permanent ved å bruke en nettleserplugin.

7. Beskyttelse av visse personlig identifiserende opplysninger

Outdoor Hub avslører potensielt personlig identifiserende og personlig identifiserende informasjon kun til de av sine ansatte, kontraktører og tilknyttede organisasjoner som (i) trenger å vite denne informasjonen for å behandle den på Outdoor Hubs vegne eller for å tilby tjenester tilgjengelig på Outdoor Hubs nettsted , og (ii) som har godtatt å ikke avsløre det til andre. Noen av disse ansatte, kontraktører og tilknyttede organisasjoner kan være lokalisert utenfor hjemlandet ditt; ved å bruke Outdoor Hubs nettsted, samtykker du til overføring av slik informasjon til dem. Outdoor Hub vil ikke leie ut eller selge potensielt personlig identifiserende og personlig identifiserende informasjon til noen. Annet enn til sine ansatte, entreprenører og tilknyttede organisasjoner, som beskrevet ovenfor, avslører Outdoor Hub potensielt personlig identifiserende og personlig identifiserende informasjon kun som svar på en stevning, rettskjennelse eller annen myndighetsforespørsel, eller når Outdoor Hub i god tro mener at offentliggjøring er rimelig nødvendig for å beskytte eiendommen eller rettighetene til Outdoor Hub, tredjeparter eller allmennheten for øvrig.

Hvis du er en registrert bruker av https://www.outdoorhub.no og har oppgitt e-postadressen din, kan Outdoor Hub av og til sende deg en e-post for å fortelle deg om nye funksjoner, be om tilbakemelding eller bare holde deg oppdatert med hva som skjer med Outdoor Hub og produktene våre. Vi bruker først og fremst bloggen vår til å kommunisere denne typen informasjon, så vi forventer å holde denne typen e-post til et minimum. Hvis du sender oss en forespørsel (for eksempel via en støtte-e-post eller via en av våre tilbakemeldingsmekanismer), forbeholder vi oss retten til å publisere den for å hjelpe oss med å avklare eller svare på forespørselen din eller for å hjelpe oss med å støtte andre brukere. Outdoor Hub tar alle nødvendige tiltak for å beskytte mot uautorisert tilgang, bruk, endring eller ødeleggelse av potensielt personlig identifiserende og personlig identifiserende informasjon.

8. Aggregert statistikk

Outdoor Hub kan samle inn statistikk om oppførselen til besøkende på nettstedet. Outdoor Hub kan vise denne informasjonen offentlig eller gi den til andre. Outdoor Hub avslører imidlertid ikke din personlig identifiserende informasjon.

9. Avsløring av tilknyttede selskaper

Dette nettstedet bruker tilknyttede lenker og tjener en provisjon fra visse lenker. Dette påvirker ikke kjøpene dine eller prisen du måtte betale.

10. Informasjonskapsler

For å berike og perfeksjonere din online opplevelse, bruker Outdoor Hub “Cookies”, lignende teknologier og tjenester levert av andre for å vise personlig tilpasset innhold, passende reklame og lagre innstillingene dine på datamaskinen din.

En informasjonskapsel er en informasjonsstreng som et nettsted lagrer på en besøkendes datamaskin, og som den besøkendes nettleser gir til nettstedet hver gang den besøkende kommer tilbake. Outdoor Hub bruker informasjonskapsler for å hjelpe Outdoor Hub med å identifisere og spore besøkende, deres bruk av https://www.outdoorhub.no og deres preferanser for nettstedtilgang. Outdoor Hub-besøkende som ikke ønsker å ha informasjonskapsler plassert på datamaskinene sine, bør stille inn nettleserne til å nekte informasjonskapsler før de bruker Outdoor Hubs nettsteder, med den ulempen at enkelte funksjoner på Outdoor Hubs nettsteder kanskje ikke fungerer som de skal uten hjelp av informasjonskapsler.

Ved å fortsette å navigere på nettstedet vårt uten å endre innstillingene for informasjonskapsler, godtar og godtar du herved Outdoor Hubs bruk av informasjonskapsler.

11. Virksomhetsoverdragelser

Hvis Outdoor Hub, eller i det vesentlige alle dens eiendeler, ble anskaffet, eller i det usannsynlige tilfellet at Outdoor Hub går ut av drift eller går konkurs, vil brukerinformasjon være en av eiendelene som overføres eller erverves av en tredjepart. Du erkjenner at slike overføringer kan forekomme, og at enhver innkjøper av Outdoor Hub kan fortsette å bruke din personlige informasjon som angitt i denne policyen.

12. Endringer i retningslinjene for personvern

Selv om de fleste endringer sannsynligvis vil være mindre, kan Outdoor Hub endre sin personvernerklæring fra tid til annen, og etter Outdoor Hubs eget skjønn. Outdoor Hub oppfordrer besøkende til å sjekke denne siden ofte for endringer i personvernreglene. Din fortsatte bruk av dette nettstedet etter enhver endring i denne personvernerklæringen vil utgjøre din aksept av en slik endring.

13. Kontaktinformasjon og kreditt

Denne personvernerklæringen ble opprettet på privacyterms.io generator for personvernregler. Hvis du har spørsmål om personvernerklæringen vår, vennligst kontakt oss via e-post eller telefon.