Garmin Klokke Test: 7 Beste Garmin-Klokker for Utendørseventyrere

Utendørseventyrere ser ut til å ha et uendelig behov for pålitelig, robust og kraftig teknologi for å følge dem i deres utforskninger. En av de mest pålitelige og allsidige teknologiene er Garmin-klokken. Da vi testet en rekke Garmin-klokker tilgjengelig på markedet, ble det tydelig at det er noen få vanlige problemer som brukere står overfor, for eksempel dårlig batterilevetid, ubehagelige stropper, mangel på vannmotstand og problemer med å synkronisere med andre enheter.

For denne Garmin Watch-testen ønsket vi å forsikre oss om at disse hovedproblemene ble løst på riktig måte. Vi fikk vår personlige utendørsekspert til å prøve ut 7 forskjellige Garmin-klokker for å komme opp med de 5 beste valgene hans, slik at du kan være sikker på at du får den best mulige klokken for dine eventyr.

Fra å sikre maksimal batterilevetid til å sørge for at de er skikkelig vanntette, vår Garmin-test evaluerte hver klokke nøye og tok hensyn til de ulike funksjonene som tilbys av hver modell. Les videre for å finne ut hvilke som kom på vår hardt opptjente liste.

Vi håper at ved å lese gjennom vår personlige anmeldelse og ekspertråd, samt fremheve nøkkelpunktene fra vår garmin klokke test , kan du velge den perfekte garmin klokke test for ditt neste eventyr.

Vi undersøker, tester, vurderer og anbefaler uavhengig av de beste produktene – finn ut mer om prosessen vår. Hvis du kjøper noe gjennom lenkene våre, kan vi tjene en provisjon.

NOte

Er du klar for å oppleve den perfekte blandingen av stil og ytelse? Se ikke lenger enn til Garmin-klokkesamlingen på outnorth.no! Med funksjoner som gir et uovertruffent nivå av bekvemmelighet og nøyaktighet, legger denne klokken raffinement til hvert antrekk. Med uovertruffen kvalitet og overlegent håndverk, er dette den beste måten å holde kontakten og stilig hele dagen lang. Ikke vent – utforsk outnorth.no i dag og gjør deg klar for dine mest fasjonable eventyr til nå. OutNorth.no eller Jaktogfriluft.no .

Topp 3 Valgte Gjenstander Av OutdoorHub

BEST I TEST

Garmin Enduro 2

Batteritid: 3,5

Komfortnivå: 4,5

Brukervennlighet: 4


Poengsummen vår: 4

beste verdi

Garmin Fenix 7S Sapphire Solar

Batteritid: 5

Komfortnivå: 4

Brukervennlighet: 5


Poengsummen vår: 4,8

Beste budsjett

Garmin Forerunner 955 Solar

Batteritid: 5

Komfortnivå: 4.8

Brukervennlighet: 5


Poengsummen vår: 4.9

Her er mine toppvalg for den beste snowboards for alt fjellterreng

  1. Garmin Enduro 2 – Sollading, kraftig batteri og over 40 aktivitetsmoduser
  2. Garmin Fenix 7S Sapphire Solar – En viktig utendørs ytelsesmåler
  3. Garmin Enduro – Sollading, ClimbPro og QUICKFIT®
  4. Garmin Fenix 6 Pro Solar – Kraftig utendørs navigasjonsverktøy for eventyrere
  5. Garmin Fenix 5s Plus Sapphire – Avansert GPS-teknologi og stilig design
  6. Garmin Fenix 7s Solar – Høyytelses utendørsklokke for sporing av aktiviteter
  7. Garmin Forerunner 955 Solar – Pålitelig timer og tracker med avanserte funksjoner

1. Garmin Enduro 2

garmin enduro 2 beste i test

Vi introduserer Garmin Enduro 2 – den perfekte følgesvennen utendørs for alle som ønsker å ta aktivitetene sine til et nytt nivå. Denne multisport GPS-klokken drives av solcelleladeteknologi, og den er bygget med en integrert LED-lommelykt og robust batteristrøm på opptil 150 timer i GPS-modus. Enduro 2 har også Multi-band GNSS for optimalisert bruk, slik at du kan få mer ut av aktivitetene dine mens du er på løypene – uansett hvor de tar deg.

Fra stiløping og fotturer til terrengsykling og klatring, denne klokken er utstyrt med over 40 aktivitetsmoduser som sørger for at alle eventyrene dine følges nøye. Enten du slår rekorder eller bare nyter naturen, lar dette deg spore hvert sekund slik at du nøyaktig kan overvåke fremgangen din og finne ut hvor langt du har tatt den i naturen.

Dette er et viktig utstyr for enhver friluftsentusiast som ønsker pålitelig ytelse fra utstyret sitt. Med sin solcelleladeteknologi, LED-lommelykt og lang batterilevetid, pluss over 40 aktivitetsmoduser for alt fra fjellklatring til ski – alt til en rimelig pris – kan du nå gå lenger enn noen gang før med selvtillit.

4 av 5

Batteritid

Komfortnivå

Brukervennlighet

Videoanmeldelse Garmin Enduro 2

2. Garmin Fenix 7S Sapphire Solar

garmin fenix 7s sapphire solar test

Garmin Fenix ​​7S Sapphire Solar er den perfekte følgesvennen for friluftsentusiaster som ønsker å ta eventyret sitt til neste nivå. Fra langrennsstatistikk og funksjoner skreddersydd for surfere, til MTB-dynamikk og HIIT-trening, har denne klokken alt du trenger for å spore ytelsen din i ethvert miljø.

Har et vell av funksjoner som garantert vil forbedre enhver utendørsopplevelse.

Langrennsdata gir tilbakemelding i sanntid om hvor langt du har reist, hvor mange skritt du har tatt, og til og med maksimal høyde. Klokken inkluderer også spesialiserte funksjoner spesielt designet for surfere, for eksempel detaljert bølgesporing og tilpassede varslingsinnstillinger. For syklister tilbyr MTB Dynamics-alternativet kraftige data, som lar deg spore hopp, tekniske utforkjøringer, hengetid i luften og mer. I tillegg tilbyr den innebygde HIIT Workout Generator foreslåtte øvelser som er skreddersydd for ditt kondisjonsnivå, slik at du kan være sikker på at du alltid presser deg selv hardere hver dag.

De som leter etter en enda større utfordring kan dra nytte av de daglige foreslåtte treningsøktene med trinnvise instruksjoner direkte på håndleddet. Med sitt utvalg av innstillinger og dynamiske sensorer vil denne klokken garantert bli en viktig del av enhver friluftsentusiasts arsenal. Enten du foretrekker å gå på stier eller fange bølger ute på havet, vil denne klokken være der og holde oversikt over fremgangen din hvert trinn på veien.

4,8 av 5

Batteritid

Komfortnivå

Brukervennlighet

Videoanmeldelse Garmin Fenix 7S Sapphire Solar

3. Garmin Enduro

garmin enduro

Si hei til den helt nye Garmin Enduro! Med sine solcellelademuligheter kan du strømme opptil 50 000 lux-forhold – perfekt for de eventyrlystne utendørstypene som lever livet på kanten. Og med sine ClimbPro-funksjoner er den flott for syklister og til og med amatøridrettsutøvere som trenger litt ekstra hjelp i bakker eller bakker.

Men det er ikke alt! Denne utrolige enheten sporer også pauseperiodene dine under aktiviteter, slik at du aldri går glipp av noe. I tillegg gjør QUICKFIT® 26 mm kablene det til en lek å bytte ut bånd. For ikke å nevne, 1,4″-skjermen har en imponerende oppløsning på 280 x 280 piksler for krystallklare bilder.

Designet for de som leter etter en utendørs enhet som gjør alt – fra å logge skrittene dine og overvåke pulsen til å hjelpe deg med å nå nye høyder på stier og fjellsider – uansett hvor reisen din tar.

4,5 av 5

Batteritid

Komfortnivå

Brukervennlighet

4. Garmin Fenix 6 Pro Solar

garmin fenix 6 pro solar

Eventyrere på alle ferdighetsnivåer har nå et kraftig utendørs navigasjonsverktøy som kan holde tritt med deres aktive liv og voldsomme entusiasme – Garmin Fenix ​​6 Pro Solar. Dette toppmoderne klokken er vanntett opptil 10 ATM og har et oppladbart batteri, GPS-navigasjon og sporing, en høydemåler for høydesporing og en optisk pulsmåler.

Denne klokken har mange funksjoner for alle typer friluftsentusiaster. For klatrere, turgåere og stiløpere kan den innebygde høydemåleren hjelpe med å spore selv de mest tekniske stigningene med presis nøyaktighet. I mellomtiden kan syklister få mest mulig ut av turene sine ved å bruke GPS-navigasjonsfunksjonene for å holde seg på sporet – selv om du velger ukjente ruter eller stier. I tillegg, siden den er vanntett opptil 10 ATM, trenger du ikke å bekymre deg for å bli fanget i en regnskur under din neste løpetur eller terrengsykkeltur.

For de som ønsker å presse seg selv hardere, lar den innebygde optiske pulsmåleren deg følge med på treningsintensiteten din uten å måtte bruke en klumpete bryststropp – perfekt for svømmere som trenger sanntids HR-data uten å hindre bevegelsene deres i vannet . Med det fargerike displayet og det enkle navigasjonssystemet er sporingsinformasjon lett tilgjengelig slik at du raskt kan måle hvor hardt du jobber og hvor nær du er fra å nå målene dine.

4 av 5

Batteritid

Komfortnivå

Brukervennlighet

5. Garmin Fenix 5s Plus Sapphire

garmin fenix 5s plus sapphire

Garmin Fenix ​​5s Plus Sapphire er et solid valg for enhver friluftsentusiast som leter etter det siste innen ytelsessporingsteknologi. Med ruterbare fargekart, håndleddsbasert pulsmåling, lagring av opptil 500 sanger og den kontaktløse betalingsløsningen Garmin Pay, er denne avanserte GPS-klokken designet for bekvemmelighet og nøyaktighet.

ABC-sensorene gir nøyaktig informasjon om din nåværende situasjon mens du utforsker og navigerer under alle forhold. Enten du løper eller sykler på åpen vei, vandrer gjennom en skogkledd sti eller bestiger et fjell, får du detaljert tilbakemelding på hjertefrekvens, skritt tatt, høydeendringer og søvnsykluser. Klokken har også mange sofistikerte funksjoner som smarte varsler slik at du alltid er tilkoblet mens du er på farten.

For de som prioriterer stil like mye som nytte, passer det slanke designet rett inn i livsstilen din. Med finjustert estetikk og imponerende batterilevetid på opptil 14 dager i smartklokkemodus uten strømsparing aktivert, kan du stole på at denne enheten vil forbli ved din side gjennom ethvert eventyr. Alt du trenger å gjøre er å ta den på og begynne å utforske.

4,5 av 5

Batteritid

Komfortnivå

Brukervennlighet

6. Garmin Fenix 7s Solar

garmin fenix 7s solar

Garmin Fenix ​​7s Solar er den perfekte følgesvennen for enhver friluftsentusiast. Den er fullpakket med funksjoner som hjelper deg å få mest mulig ut av løpeturene, sykkelturene og svømmeturene. Fra håndleddsbasert pulsovervåking og kaloriberegninger til GPS-sporingsevne og full vanntetthet opptil 100 meter, denne førsteklasses klokken har alt du trenger for en hyggelig utendørsopplevelse.

Solars batterilevetid vil heller ikke svikte deg. Med maksimalt 42 timers batterilevetid i GPS-modus kan du være sikker på å få mest mulig ut av sporingsaktivitetene dine uten å bekymre deg for å gå tom for juice. Den bruker også solcelleladeteknologi for å gi deg enda mer tid mellom ladingene.

Lett, men likevel robust, denne smartklokken tilbyr uslåelig ytelse når det kommer til armgodteri utendørs. Enten du tar et langt løp eller bare lever hverdagen din, vil denne klokken følge med deg hele veien. Du kan virkelig ikke gå galt med denne klokken.

4 av 5

Batteritid

Komfortnivå

Brukervennlighet

7. Garmin Forerunner 955 Solar

garmin forerunner 955 solar

Garmin Forerunner 955 Solar er den perfekte partneren for friluftsentusiaster og idrettsutøvere. Med sine avanserte funksjoner kan du være sikker på at du vil være i stand til å holde styr på ytelsen din uansett hvor treningsøktene tar deg. Fra å beregne forbrente kalorier til å spore GPS-posisjon til å holde oversikt over aktivitetene dine med vannmotstand opptil 50 meter, denne klokken gjør alt.

Denne klokken har også imponerende batterilevetid – opptil 80 timer i GPS-modus! Det betyr at du kan gå på en lang treningsøkt uten å bekymre deg for hele tiden å måtte lade den opp. I tillegg kan urskiven endres, slik at du kan tilpasse skjermen akkurat slik du liker den. Og hvis det ikke var nok, kommer den til og med med Bluetooth Smart slik at du trådløst kan synkronisere data med andre kompatible enheter.

Med sin kombinasjon av banebrytende teknologi og design, er dette et ideelt valg for de som ønsker å måle fremgangen mens de følger sin aktive livsstil. Alle som leter etter en pålitelig timer og tracker bør prøve denne enheten – du vil ikke angre.

4,7 av 5

Batteritid

Komfortnivå

Brukervennlighet

Kjøperveiledning

Når det kommer til utendørsaktiviteter, er en pålitelig og nøyaktig GPS-klokke avgjørende for enhver ivrig oppdagelsesreisende. Enten du er en ivrig terrengsyklist eller turgåer, kan det å bære en Garmin-klokke gi deg trygghet og vite at du vil være i stand til å holde styr på posisjonen din og fremgangen din mens du er ute i naturen. Men med så mange funksjoner og modeller tilgjengelig, kan det være skremmende å velge den rette. Her er fem ting du bør vurdere før du kjøper en Garmin-klokke:

Batteritid
En av de første tingene du bør vurdere når du kjøper en GPS-klokke er batterilevetiden. Avhengig av hvor mye tid du planlegger å være ute i avsidesliggende områder, er det viktig å vite at enheten vil vare gjennom hele turen.
Mange Garmin-klokker har litium-ion-batterier som er oppladbare i tillegg til solenergilading, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å gå tom for juice på et ubeleilig tidspunkt.

Sporingsspesifikasjoner
GPS-sporing er den primære bruken for de fleste utendørsklokker, men ikke alle klokker tilbyr de samme avanserte sporingsfunksjonene. Hvis du leter etter en enhet som kan hjelpe med jakt eller fisketurer, så se etter noe med spesifikke sensorer designet for de aktivitetene som temperatur- og barometertrykkdata som kan hjelpe deg med å planlegge utfluktene dine bedre.

STRIKE-varsler
En annen funksjon som tilbys av noen nyere Garmin-klokker er STRIKE Alert-varsler som lar brukere vite når de bør ta dekning på grunn av lynnedslag i nærheten innen 16 miles fra deres nåværende posisjon. Dette er spesielt gunstig hvis du planlegger å tilbringe lengre perioder i naturen hvor stormer ofte kan overraske selv de mest erfarne eventyrerne.
Ikke bare gir dette et ekstra lag med sikkerhet, men det gir et annet nivå av forutsigbarhet når du organiserer turer i ukjent terreng.

Design og holdbarhet
Utformingen og holdbarheten til enhver enhet bør tas i betraktning før du tar noen kjøpsbeslutning, ikke bare med GPS-klokker, men med et hvilket som helst teknologielement generelt. Når det gjelder design, sørg for at passformen på klokken er komfortabel nok til at den ikke vil være plagsom under fysiske aktiviteter, og velg noe passende gitt værforholdene, både varmt og kaldt klima krever spesielle materialer slik at investeringen din varer lenger over tid.

Holdbarhet må også vurderes siden du sannsynligvis vil støte på ulendt terreng mens du er ute, så gå nøye gjennom alle vurderinger før du bestemmer deg for en modell du skal kjøpe, da dette kan utgjøre hele forskjellen mellom et lavprisvalg nå versus kostbare reparasjoner senere. på grunn av materialfeil eller andre uforutsette problemer forårsaket av dårlig håndverk.

Kartalternativer og kompatibilitet
En siste ting som er verdt å vurdere når du velger en GPS-klokke, er kartkompatibilitet og lagringsalternativer tilgjengelig mellom forskjellige enheter avhengig av produsentens spesifikasjoner ved kjøpstidspunktet, vanligvis har visse selskaper mer robust programvare som lar dem få tilgang til et bredere utvalg kartalternativer enn konkurrerende merker kan tilby pluss de kan tillat ekstra tilbehør koble til slike flash-stasjoner som inneholder basiskart gir detaljerte topografiske bilder sammen med talte sving-for-sving-instruksjoner.

Ting du bør vurdere før du kjøper

Garmin-klokker er kjent som pålitelige og sofistikerte teknologier som kan forbedre utendørsopplevelsen din betraktelig. Enten du er løper, bobil, turgåer eller syklist, er det å få mest mulig ut av klokken din avhengig av å følge beste praksis og lære å bruke den effektivt. Her er fem tips for bruk av en Garmin-klokke:

1. Tilpass klokkeskjermen

Det første trinnet for å sikre at du får mest mulig ut av klokken er å tilpasse urskiven. Du vil sannsynligvis legge til informasjon som trinn tatt, forbrente kalorier, værforhold i sanntid og andre aktiviteter sporet av klokken.

For å gjøre det, åpne Garmin Connect-appen og velg “Endre urskiven” fra alternativmenyen. Derfra kan du velge hvilke beregninger og aktiviteter du vil ha vist på skjermen.

2. Bruk smarttelefonvarsler

Ved å synkronisere smarttelefonen med Garmin-klokken via Bluetooth, kan du motta varsler direkte på håndleddet. Dette er praktisk fordi du ikke hele tiden trenger å ta frem og sette inn hodetelefoner mens du løper eller sykler.

Alle innkommende anrop og meldinger skyves umiddelbart til klokkens skjerm mens de varsler deg med vibrasjoner eller toner, avhengig av hvilken type varsling det er.

3. Sett opp mål og utfordringer med venner

Hver dag blir vi presentert for nye treningsmål som kan virke umulige; Men å ha venner som setter mål til side gjør dem mye lettere å nå.

Med bruken av Garmin Connect Mobile-appen eller nettstedsplattformen, har brukere muligheten til å utfordre venner som også har en Garmin-enhet med daglige/ukentlige/månedlige helsemål som å løpe distanser eller konkurranser om kaloriforbrenning – noe som gir mer motivasjon til å nå disse personlige målene .

4. Automatiser navigasjonsinnstillinger

Navigasjonsinnstillingene består av alternativer for Auto Lap, Auto Scroll og Advanced Workouts som gir mer automatisert støtte når de trener utendørs, slik at idrettsutøvere kan fokusere mindre på å spore ytelsen og mer på å faktisk utføre øvelsen.

Med Auto Lap etablerer brukere milepæler i treningsøkten slik at de kan se gjeldende statistikk automatisk under treningsrutinen uten å klikke på noen knapper mens de trener – sparer tid og energi under treningsøktene!

5. Maksimer batterilevetiden

Ingen vil at klokken skal dø midt i treningsøkten, så her er noen tips om hvordan du maksimerer batterilevetiden: Dimming av skjermens lysstyrke enten manuelt (via innstillinger) eller automatisk (ved hjelp av lysdetektor), slå av vibrasjonsvarsler, men behold lydvarsler på (for meldinger/anrop) ), deaktivering av posisjonstjenester når det ikke er nødvendig (høydeøkning for fotturer) vil bidra til å spare batteristrømnivåer gjennom aktivitetsøktene! Ved å ta disse forholdsreglene når du går utendørs er sjansen stor for at batteriet ikke uventet går tom og etterlater deg strandet i et ukjent område.

Har du spørsmål? Vi har svar.

Hvordan koble Garmin til telefon?

Det er enkelt og enkelt å koble en Garmin til telefonen. Først må du sørge for at Garmin-enheten din er kompatibel med appen og at du har både appen og riktig versjon av programvaren installert på telefonen. Når alt er på plass, åpner du appen og følger instruksjonene på skjermen for å pare telefonen med Garmin-enheten.

Prosessen bør maksimalt ta noen minutter. Etter vellykket tilkobling vil du kunne få tilgang til funksjoner som å se posisjonen din på et kart, spore fremgang med treningsaktiviteter og mer fra telefonen.

Kan man ringe med Garmin klokke?

garmin klokke test

De pares med telefonen din og bruker mobilforbindelsen til å ringe, og sender stemmen din over eteren akkurat som alle andre mobiltelefoner. Det er en fin måte å holde kontakten mens du er utendørs, uten å måtte bære rundt på en større enhet.

Å forklare dette konseptet til et barn er ganske enkelt – en måte å tenke på det er som å kunne ha en liten telefon på håndleddet. Garmin-klokker kan også brukes som sporingsenheter og navigasjonsverktøy, så de er veldig nyttige for å utforske naturen!

Kan man dusje med Garmin klokke?

Det er helt trygt å dusje med en Garmin-klokke! Vanntettheten til de fleste Garmin-klokker er 5 ATM, noe som betyr at de kan nedsenkes i vann opptil 50 meter. Dette gjør dem perfekte for utendørsaktiviteter som svømming eller dusjing. Når du er ferdig med å dusje, men sørg for å tørke av klokken før du bruker den igjen.

Dette er spesielt viktig for barn som kanskje ikke vet viktigheten av å holde klokken tørr. Å bruke noen ekstra øyeblikk på å tørke av klokken vil bidra til å holde den i topp stand og sikre at den fortsetter å fungere som den skal.

Hvordan få musikk på Garmin klokke?

Å få musikk på en Garmin-klokke er ikke vanskelig i det hele tatt. Hvis du har en kompatibel enhet, må du først installere Garmin Connect-appen på telefonen eller datamaskinen. Etter det må du synkronisere musikkbiblioteket ditt med appen. Når du er ferdig, kan du laste opp lydfilene fra biblioteket til klokken.

Du kan også kjøpe spor fra støttede strømmetjenester som Deezer og Spotify og laste dem ned direkte til klokken din for offline lytting. Til slutt, aktivering av Bluetooth på begge enhetene vil tillate deg å kontrollere musikkavspilling fra klokken i stedet for telefonen eller datamaskinen. Det er alt som skal til.

Hva er forskjellen på sportsklokke og smartklokke?

En sportsklokke og en smartklokke har noen likheter, men også mange forskjeller. En sportsklokke er designet for idrettsutøvere som trenger å spore prestasjonene deres under fysisk aktivitet som løping eller sykling – den er fokusert på å spore kondisjonsnivåer og tilby beregninger som hjertefrekvens, tempo, distanse og forbrente kalorier.

På den annen side legger en smartklokke til flere funksjoner, inkludert varsler fra apper, tidstellingsfunksjoner, tilgang til sosiale medier og til og med muligheten til å ringe! Smartklokker gir større bekvemmelighet for folk som ønsker å holde kontakten uten å måtte ta smarttelefonen opp av lommen.

Enkelt sagt: en sportsklokke er designet for folk som ønsker å overvåke deres fysiske aktivitet, mens en smartklokke tilbyr mer teknologisk kunnskapsrike alternativer.

Resources I Use


Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *