Tursekk Barn-Test: 7 Beste Tursekk Barn for Utendørseventyr

tursekk barn beste i test

Som friluftseventyrere har vi testet de beste ryggsekkene for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av utendørsopplevelsen din. Fra lange turer gjennom ukjent terreng til lengre turer inn i skogen, er det viktig å ha den rette bagen til barnet ditt. I vår test for ryggsekk for barn, møtte vi en rekke problemer med å finne den perfekte passformen for våre villeste eventyr.

Det første problemet er å sikre at vekten av vesken er jevnt fordelt på begge skulderstroppene. Hvis det ikke er det, kan det forårsake belastninger i barnets rygg og nakke og ubehag under reisen. For det andre kan det være vanskelig å sørge for at det er nok plass til alt nødvendig utstyr når du skal velge en veske som passer barnet ditt nøyaktig, i tillegg til å gi nok plass til å oppbevare alt utstyret de trenger mens de er borte fra hjemmet.

For det tredje må isolasjon mot alle elementer tas i betraktning, spesielt når du reiser lenger unna hvor temperaturen plutselig kan synke eller stige med en uventet endring i værforholdene. For det fjerde er holdbarhet også viktig; sikre at stilen du har valgt vil fortsette å gå like hardt som de gjør gjennom hele reisen.

Etter måneder med undersøkelser og nøye vurdering av hvert produkt basert på dets funksjoner alene; inkludert materialbestandighet og byggekvalitet; designpreferanser som lommer og stropper; praktisk når det gjelder isolasjon mot miljøendringer; størrelseskompatibilitet i henhold til aldersgruppe osv., har vi kommet til listen vår – med kun fem av de beste ryggsekkmodellene for barn tilgjengelig i dag.

Vi håper at ved å lese gjennom vår personlige anmeldelse og ekspertråd, samt fremheve nøkkelpunktene fra vår tursekk barn-test, kan du velge den perfekte tursekk barn-test for ditt neste eventyr.

Vi undersøker, tester, vurderer og anbefaler uavhengig av de beste produktene – finn ut mer om prosessen vår. Hvis du kjøper noe gjennom lenkene våre, kan vi tjene en provisjon.

NOte

Attracting your attention with an incredible offer exclusive to Outnorth.no – an online shop for all the backpacks, clothes and accessories your kids need! Looking for exciting items that will make your children stand out? Look no further! With our unbeatable prices and high-quality products, we guarantee to fulfil all of their needs. Take this opportunity to act now, surprise your little ones and shop at Outnorth.no today! OutNorth.no eller Jaktogfriluft.no.

Topp 3 Valgte Gjenstander Av OutdoorHub

BEST I TEST

Osprey Poco Child Carrier Blue Sky O/S

Populært element 1: 3,5

Populært element 2: 4

Populært element 3: 4


Poengsummen vår: 4

beste verdi

Osprey Ace 38 Blue Hills O/S

Populært element 1: 4

Populært element 2: 4

Populært element 3: 4


Poengsummen vår: 4

Beste budsjett

Helsport Elg 20L rød

Populært element 1: 3,5

Populært element 2: 3,5

Populært element 3: 4


Poengsummen vår: 4

Her er mine toppvalg for den beste tursekk barn-test for alt fjellterreng

  1. Osprey Poco Child Carrier Blue Sky O/S – Slitesterk, komfortabel og sikker barnevogn
  2. Osprey Ace 38 Blue Hills O/S – Holdbar, justerbar og har et enkelt isøksfeste
  3. Osprey Ace 75 barnesekk – Pålitelig, justerbar 75L ryggsekk med flotte funksjoner
  4. Osprey Jet 18 Wave Blue O/S – Perfekt valg for enhver turgåer eller friluftsentusiast
  5. Osprey Ace 38 barnesekk – Slitesterk og justerbar ryggsekk for eventyrere
  6. Osprey Talon 11 Jr tursekk gutt – Ideell for utendørs eventyr
  7. Helsport Elg 20L rød – Slitesterk og ergonomisk utformet ryggsekk med tilpasset passform

1. Osprey Poco Child Carrier Blue Sky O/S

osprey poco child carrier blue sky beste i test

Osprey Poco Child Carrier Blue Sky O/S er et toppprodukt for foreldre og omsorgspersoner som leter etter en trygg, komfortabel og slitesterk bæresele for sine små. Med innebygd solkrem som gir UPF 50+ beskyttelse mot elementene, kan du være trygg på at barna dine er skjermet fra solen når du er ute og reiser. Denne bæreren er kompatibel med Daylite-serien og har integrert regntrekk for å holde barna dine tørre selv på de våteste dagene.

Den har også et mykt, ventilert sete laget av lett aluminiumsrammemateriale som gir overlegen komfort og ventilasjon for den lille. Den justerbare sikkerhetsselen tillater høydejustering for å imøtekomme voksende barn og gir den ultimate sikkerheten for eventyr høyt oppe. Et avtakbart mini hoftebelte gir ekstra sikkerhet slik at du ikke trenger å bekymre deg for at barnet ditt sklir av eller sklir utrygt ned mens det er i bevegelse.

Alt i alt er dette produktet et utmerket valg hvis du er ute etter en alt-i-ett barnesele med maksimal funksjonalitet og beskyttelse. Den gir stor verdi når det gjelder avanserte funksjoner, inkludert solbeskyttelse og integrering av regntrekk – perfekt for utendørsaktiviteter. Med sin sterke konstruksjon, justerbare sikkerhetssele og polstrede sete vil den garantert gi en sikker reise hver gang.

4,5 av 5

Populært element 1

Populært element 2

Populært element 3

2. Osprey Ace 38 Blue Hills O/S

osprey ace 38 blue hills test

Osprey Ace 38 Blue Hills O/S-ryggsekken er perfekt for aktive barn som trenger en pålitelig følgesvenn på eventyr. Det 100 % resirkulerte nylonstoffet er sterkt og slitesterkt, men likevel lett nok til å bæres med letthet. Den PFAS-frie impregneringen bidrar ytterligere til å beskytte stoffet mot smuss og fuktighet, og sikrer at posen tåler den aktiviteten som måtte komme.

For de lange turene utendørs er komfort nøkkelen, og denne vesken leverer. Den har et AirSpeed-trampolinmesh-bæresystem som er designet for å passe tett mot ryggen samtidig som det gir rikelig med ventilasjon og pusteevne. I tillegg gjør den justerbare rygglengden det enkelt å vokse med barnet ditt, og sørge for at det passer dem akkurat gjennom hver vekstspurt.

Sist men ikke minst, en av de mer unike egenskapene til denne pakken er det enkle isøksfestet. Dette gjør den flott for fjellklatrere eller alle som trenger tilgang til utstyret sitt raskt og sikkert. Med denne ryggsekken vil barnet ditt være forberedt på ethvert utendørseventyr som kommer.

4 av 5

Populært element 1

Populært element 2

Populært element 3

Videoanmeldelse Osprey Ace 38 Blue Hills O/S

3. Osprey Ace 75 barnesekk


osprey ace 75 barnesekk

Hvis du er en friluftsentusiast som leter etter en pålitelig og høykvalitets ryggsekk, trenger du ikke lete lenger enn Osprey Ace 75 barnesekk. Denne lette og justerbare 75 liters ryggsekken er den perfekte følgesvennen for alle dine eventyr, fra lette dagsturer til lengre turer.

Det AirSpeed™-ventilerte ryggpanelet i mesh sikrer maksimal pusteevne og komfort på lengre turer, mens den justerbare rygglengden gir en tilpasset passform. I tillegg er denne ryggsekken kompatibel med Hydraulics™ Reservoir-drikkesystemet – perfekt for hydrering på farten! Og når det gjelder å beskytte gjenstandene dine under lette regnbyger, vil det medfølgende regntrekket gjøre nettopp det.

Totalt sett er dette et godt valg for de som verdsetter letthet og komfort mens de utforsker utendørs. Med sin lette design og en rekke funksjoner er det ingen unnskyldning for ikke å ta med denne allsidige ryggsekken på ditt neste eventyr.

4 av 5

Populært element 1

Populært element 2

Populært element 3

4. Osprey Jet 18 Wave Blue O/S

osprey jet 18 wave blue

Osprey Jet 18 Wave Blue O/S er en utendørs eventyrers drøm som går i oppfyllelse. Den har alt du trenger for en komfortabel fottur og mer. Det justerbare hoftebeltet Fit-on-the-Fly og Mesh Hip Belt gir ekstra støtte og komfort, mens Cylinder Head Access vil gjøre tilgangen til utstyret ditt mye enklere. Det kompatible Hydraullics Reservoir Water System gir mulighet for hydrering på farten, og kompresjonslommene foran i stretch gir ekstra plass til oppbevaring.

Alle disse funksjonene kombinert gjør Osprey Jet 18 Wave Blue O/S til det perfekte valget for enhver turgåer eller friluftsentusiast.

Den ergonomiske utformingen av ryggsekken sikrer at den ikke vil være ubehagelig under lange turer og passer perfekt for alle. Med sin pustende mesh-konstruksjon og lette kropp kan du holde deg på banen uten å bekymre deg for tretthet på ryggen eller skuldrene. Og med enkel tilgang til alle eiendelene dine, trenger du ikke slite deg ut med å grave rundt etter småting gjemt i dype rom som med andre ryggsekker.

Til slutt tilbyr den store rulletopplukkingen en sikker forsegling som holder alt inne trygt mot dårlige værforhold, samtidig som det gir rask tilgang til alt du trenger når det trengs. De justerbare brystbeinstroppene med nødfløytespenne lar deg finjustere passformen slik at den alltid er helt riktig. Alt i alt er dette perfekt for både korte turer i nærheten av hjemmet eller lengre turer langt unna – du kan stole på at den tar med deg det du trenger trygt og komfortabelt.

4,5 av 5

Populært element 1

Populært element 2

Populært element 3

Videoanmeldelse Osprey Jet 18 Wave Blue O/S

5. Osprey Ace 38 barnesekk

osprey ace 38 barnesekk

Osprey’s Ace 38 barnesekk er det perfekte valget for friluftsentusiasten som leter etter en pålitelig og komfortabel passform. Denne vesken er laget av 100 % resirkulert nylonstoff, noe som gjør den holdbar nok til å håndtere en rekke eventyr. Den justerbare rygglengden og det justerbare Fit-on-the-Fly™ hoftebeltet gjør denne sekken svært komfortabel og justerbar for å passe enhver persons størrelse.

Dette er kompatibelt med Hydraulics™ Reservoir-drikkesystemet og Hydraulics™ LT Reservoir-drikkesystemet, og sørger for at du holder deg godt hydrert under fotturen. Det AirSpeed™-ventilerte bakpanelet i mesh hjelper deg med å holde deg kjølig på varme dager ved å sirkulere luft gjennom posen mens du går eller klatrer.

Alt i alt er denne ryggsekken et utmerket valg for eventyrere som ønsker at utstyret deres skal være så komfortabelt, holdbart og funksjonelt som mulig. Med funksjonene og allsidigheten kan du ta på deg enhver utendørsutfordring med selvtillit, vel vitende om at utstyret ditt ikke vil svikte deg.

4 av 5

Populært element 1

Populært element 2

Populært element 3

6. Osprey Talon 11 Jr tursekk gutt

osprey talon 11 jr tursekk gutt

Er du klar for den ultimate utendørsopplevelsen? Se ikke lenger enn Osprey Talon 11 Jr tursekk gutt. Dette fantastiske produktet er designet med utendørs i tankene, og har en rekke funksjoner som gjør det til det ideelle valget for enhver eventyrsøkende.

Den mest imponerende funksjonen til AirSpace-bakpanelet med ventilasjon. Dette gjør det slik at ryggen din forblir kjølig og komfortabel selv på lange turer eller klatring, samtidig som den gir nok støtte til å bære alt du trenger komfortabelt. I tillegg er det en håndtak på toppen for å holde gjenstandene sikre mens du reiser – perfekt for å bære ekstra vann eller andre forsyninger som ikke får plass i hovedrommet.

For å gi et ekstra lag med bekvemmelighet og sikkerhet, kommer ryggsekken også med en intern nøkkelholder samt en bryststropp med en nødfløyte innebygd – så hvis du opplever problemer, er alt du trenger å gjøre å gi det en enkel blåse. Til slutt tilbyr to hoftebeltelommer med doble glidelåser rikelig med lagringsplass for mindre gjenstander som telefoner eller nøkler.

4,5 av 5

Populært element 1

Populært element 2

Populært element 3

7. Helsport Elg 20L Rød

helsport elg 20l rød

Det er på tide å utstyre deg med det nødvendige utendørs: Helsport Elg 20L rød ryggsekk! Denne slitesterke, ergonomisk utformede vesken er perfekt for ethvert eventyr. Med sine fargekodede detaljer og navnelapp vil du aldri finne deg selv i å lure på hvilken veske som er din blant et hav av andre vesker. Ikke bare det, men denne pålitelige posen kommer i tre forskjellige størrelser: 15 liter, 20 liter og 30 liter. Snakk om alternativer.

Denne ryggsekken er ikke bare designet for bekvemmelighet; den er også bygget for å vare. Med sin robuste konstruksjon vet du at utstyret ditt er trygt når det er glidelås opp inne. Du trenger ikke å bekymre deg for vekten på rekvisita, for denne ryggsekken tåler det – pluss litt ekstra også! I tillegg sikrer den tilpassede passformen at du er komfortabel selv når du krysser terreng eller bytter turstier.

Hvis du er klar til å oppgradere og sørge for at camping- eller turutstyret ditt forblir sikkert uansett hvilken aktivitet du tar på deg neste gang, ta denne ryggsekken. Det vil raskt bli en viktig del av pakkelisten din hver sesong – uansett hvor reisen din tar deg videre.

4,5 av 5

Populært element 1

Populært element 2

Populært element 3

Kjøperveiledning

Komfort
Når det kommer til ryggsekker, bør komfort være i høysetet. Hvis barnet ditt skal bære ryggsekken med seg hele dagen, trenger de en ryggsekk som ikke skader skuldrene eller ryggen. Sørg for å se etter en ryggsekk med polstrede stropper og et komfortabelt ryggpanel.

Størrelse
Å velge riktig størrelse ryggsekk er også viktig. Hvis barnet ditt er på den høyere siden, sørg for å få en ryggsekk som er høy nok til å passe hele ryggen. Du vil ikke ha en ryggsekk som er for liten og ender opp med å være ubehagelig, eller en som er for stor og ser klønete ut på barnet ditt.

Organisasjon
Er barnet ditt den typen person som liker at alt har sin plass? Eller er de mer bekymringsløse når det kommer til organisering? Uansett vil du finne en ryggsekk som har lommer og rom som vil fungere for barnet ditt. Hvis organisering er viktig for dem, finn en ryggsekk med mange forskjellige rom slik at de kan holde alt sortert. Hvis de ikke brydde seg mindre om organisering, vil en enkel ryggsekk med ett stort rom gjøre det fint.

Varighet
Hvis barnet ditt er hardt med eiendelene sine, bør du sørge for at du får dem en slitesterk ryggsekk. Sjekk materialene ryggsekken er laget av, og sørg for at den tåler det misbruket barnet ditt måtte utsette den for. Vannbestandige materialer er også en god idé i tilfelle regn eller sølt drikke.

Stil
Selvfølgelig vil du også at barnet ditt skal like hvordan den nye ryggsekken deres ser ut! La dem velge en stil og farge som de elsker, og det er mye mer sannsynlig at de faktisk bruker den.

Ting du bør vurdere før du kjøper

1. Polstring er nøkkelen

Se etter en ryggsekk som har godt polstrede skulderstropper. Dette vil bidra til å fordele vekten mer jevnt og forhindre ubehagelig graving.

2. Vektgrense

Sørg for å sjekke vektgrensen på ryggsekken før du kjøper. Barn bør bare ha 10-15 % av kroppsvekten i ryggsekken, så det er viktig å finne en som ikke er for tung for dem å ha på seg komfortabelt.

3. Posisjonering

Stroppene på ryggsekken skal plasseres slik at bunnen av vesken sitter over barnets midje. Dette vil bidra til å holde vekten fra å trekke dem bakover og kaste ut av balansen.

4. Organisasjon

Hjelp barnet ditt med å pakke sekken pent, med tyngre gjenstander mot bunnen og nærmere ryggen. ting de trenger tilgang til i løpet av dagen, som snacks og skolemateriell, bør pakkes mot toppen.

5. Passe

Pass på å justere stroppene på ryggsekken slik at den sitter godt inntil barnets rygg. En løstsittende ryggsekk kan forårsake smerte og ubehag, samt gjøre det mer sannsynlig at de faller mens de har den på seg.

Har du spørsmål? Vi har svar.

Hvor stor tursekk til barn?

Ryggsekker for barn kommer i alle former og størrelser, men generelt sett bør størrelsen på en ryggsekk for et barn matche størrelsen på overkroppen.

Når du velger en ryggsekk for barn, er det viktig å sørge for at vesken er lett, komfortabel og justerbar slik at de kan bære forsyningene sine uten belastning eller tretthet. I tillegg bør stroppene kunne passe komfortabelt rundt skuldrene, da for mye vekt på den ene siden kan føre til ryggsmerter over tid.

Hvor tung sekk kan barn bære?

tursekk barn test

Ryggsekker for barne- og ungdomsskoleelever bør ha lett belastning, vanligvis maksimalt 10%-15% av barnets kroppsvekt. Hvis posen er lastet med lærebøker og andre forsyninger, bør den ikke overstige 7 til 10 pund, da tyngre vekter kan forårsake belastning og ubehag.

Pass på å også velge ryggsekker som matcher størrelsen på studenten for å sikre at de er i stand til komfortabelt å bære eiendelene sine. Sørg i tillegg for at stroppene er polstret og justerbare slik at barna kan tilpasse passformen til ryggsekken.

I hvilken alder kan et barn ha ryggsekk?

Ryggsekker er en viktig del av ethvert utendørs eventyr. Et barn skal kunne begynne å bruke ryggsekk rundt 7-8 års alderen, så lenge de har styrke og balanse til å klare å bære den. Avhengig av størrelse og vekt, kan det være mulig for dem å begynne å bruke en tidligere.

Hvis du bestemmer deg for at barnet ditt er klart til å bruke en ryggsekk, er det viktig å sørge for at den passer dem riktig ved å velge en med justerbare stropper og hoftebelter. Sørg for at pakken ikke veier mer enn 25–30 % av kroppsvekten, og finn en med nok lommer og rom til å organisere varene effektivt.

Hvor mye vekt kan en 12-åring bære backpacking?

For en 12-åring er den generelle anbefalingen at de ikke bør bære mer enn 1/3 av kroppsvekten. Dette betyr at hvis en 12-åring veier 90 pounds, bør de ikke ha mer enn 30 pounds i sekken.

Sørg for å ta hensyn til eventuelle ekstra elementer som mat og vann, da dette kan legge til ekstra vekt på ryggsekkturen. Sørg for at barnet ditt er komfortabel med å bære sekken, men prøv også å venne dem til litt fysisk anstrengelse når det kommer til fotturer og backpacking.

Hvorfor er ryggsekker bedre enn vesker?

Ryggsekker er bedre enn vesker av en rekke årsaker. For det første holder de seg nær kroppen din, noe som gjør dem lettere å bære og mindre sannsynlighet for å bli mistet mens du løper eller leker utendørs. For det andre er de designet med forskjellige stropper og spenner, slik at du kan justere dem slik at de passer perfekt på ryggen, noe som reduserer belastningen på skuldrene.

For det tredje kommer ryggsekker i alle slags størrelser, slik at du kan velge en som passer alle aktivitetsbehovene dine – fra å ta med en bok på skolen til å bære snacks og leker for en dag i parken. Til slutt, noen ryggsekker har rom med ekstra polstring som kan bidra til å beskytte skjøre gjenstander du måtte trenge, for eksempel telefoner eller bærbare datamaskiner.

Resources I Use


Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *