Skihansker Test: 7 Beste Skihansker for Sikker og Kvalitetsytelse

Skihansker kan være forskjellen mellom en flott dag på fjellet og en elendig dag. Dessverre blir skihansker ofte oversett som et viktig utstyr; Det er imidlertid viktig å investere i hansker av god kvalitet som vil vare og holde hendene varme under kalde dager i bakken.
Når du velger skihansker er det flere faktorer å ta hensyn til: slitestyrke, isolasjonsmateriale, pusteevne, passform og grep. Mange skiløpere opplever at skihanskene raskt blir våte på grunn av utilstrekkelig pusteevne eller ikke nok isolasjon. Andre opplever ubehag på grunn av dårlig passform eller manglende grep.

Vi har gått gjennom en omfattende testprosess for å komme opp med listen vår over de 7 beste skihanskene for en sikker og kvalitetsytelse som ikke lar deg føle deg kald når du er på ski. Vi setter dem gjennom strenge tester som varmebevaring, komfort etter lange timer i bakken, vannmotstand og grepsevner både på snø og is.

Vi snakket også med andre skiløpere som aktivt brukte forskjellige typer skihansker for å finne de beste fra deres erfaring. Etter alle våre undersøkelser og tester har vi begrenset listen vår til å inneholde de 5 beste skihanskene basert på vår “skihansketest”, som sikrer at du er forberedt på alle værforhold du møter når du går på ski.

Vi håper at ved å lese gjennom vår personlige anmeldelse og ekspertråd, samt fremheve nøkkelpunktene fra vår skihanskertest, kan du velge den perfekte skihanskertest for ditt neste eventyr.

Vi undersøker, tester, vurderer og anbefaler uavhengig av de beste produktene – finn ut mer om prosessen vår. Hvis du kjøper noe gjennom lenkene våre, kan vi tjene en provisjon.

NOte

Å handle skihansker kan være en skremmende oppgave – med uendelige muligheter å velge mellom, hvordan vet du det beste produktet for dine behov? Se ikke lenger enn til Outnorth.no! Her finner du førsteklasses skihansker designet av bransjefolk for å holde hendene varme og tørre mens du nyter tiden i bakken. Enten du er nybegynner eller erfaren skiløper, har Outnorth.no den perfekte hansken for å dekke dine behov.
Oppmerksomhetsfengende stil og overlegen komfort kombineres for å skape en hanske som vil heve din skiopplevelse på alle måter. Sjekk ut utvalget deres i dag og ta bryet med å handle skihansker! Jaktogfriluft.no eller OutNorth.no.

Topp 3 Valgte Gjenstander Av OutdoorHub

BEST I TEST

Hestra Power Heater Gauntlet – 5 Finger

Komfort/passform: 3,5

Varighet: 4

Varme: 5


Poengsummen vår: 4,3

beste verdi

Kombi Unisex Warm It Up Heated Gloves

Komfort/passform: 4,5

Varighet: 3,5

Varme: 5


Poengsummen vår: 4,3

Beste budsjett

Therm-ic Women’s Ultra Boost Mittens

Komfort/passform :4

Varighet: 3,8

Varme: 5


Poengsummen vår: 4,3

Her er mine toppvalg for den beste skihansker for alt fjellterreng

  1. Hestra Power Heater Gauntlet – 5 Finger – Komfortabel og pålitelig hanske for enhver situasjon
  2. Kombi Unisex Warm It Up Heated Gloves – Stilige og funksjonelle varmehansker for vinteraktiviteter
  3. Therm-ic Women’s Ultra Boost Mittens – Slitesterke, vanntette og varme votter
  4. Hestra Army Leather Heli Ski Gore-Tex + G – Fleksibelt skinn med vanntetthet, varme og vindtetthet
  5. Norrøna Lofoten Gore-Tex Thermo200 Long Gloves – Viktig beskyttelse og mobilitet for friluftseventyrere.
  6. Kombi Loaded GORE-TEX Leather Gloves – Varm, moteriktig og vanntett beskyttelse
  7. Heat Experience Heated Outdoor Gloves – Slitesterke, justerbare og skjermkompatible hansker for kalde vinterdager

1. Hestra Power Heater Gauntlet – 5 Finger

hestra power heater gauntlet  5 finger beste i test

Hestra Power Heater Gauntlet er en komfortabel og pålitelig hanske designet med både friluftsmennesker og urbane i tankene. Perfekt for kalde vinterdager, denne fem-finger hansken er laget av 100% polyester med en vanntett, vindtett Czone-membran for å beskytte deg mot elementene. Kombinasjonen av lær og syntetiske materialer gir denne hansken overlegen holdbarhet og fleksibilitet.

Enten du går ut på stier eller drar ut for en natt på byen, vil du sørge for å holde hendene varme uten å ofre stil eller funksjonalitet. Denne hanskens ergonomiske design gir en sikker passform mens dens unike fireveis stretchstoff gjør den til et ideelt valg for enhver situasjon som krever fingerferdighet og bevegelse.

Til slutt har hanskene fem lag med isolasjon som er skreddersydd for å gi maksimal varme uten å være klumpete eller ubehag. Enten du leter etter et par pålitelige hansker for å takle elementene eller bare trenger noe stilig å legge til i kaldt værgarderoben, har denne hansken deg dekket.

4,3 av 5

Komfort/passform

Varighet

Varme

Videoanmeldelse Hestra Power Heater Gauntlet – 5 Finger

2. Kombi Unisex Warm It Up Heated Gloves

kombi unisex warm it up heated gloves test

Vi introduserer Kombi Unisex Warm It Up oppvarmede hansker! Gjør dine kalde vinteraktiviteter som ski og snow tubing til en mer koselig opplevelse med dette stilige og funksjonelle utstyret. For opptil 8 timers ekstra varme har de oppvarmede hanskene en varmeteknologi som omgir hele håndflaten.

I tillegg er de foret med koselig ull og fylt med pustende PRIMALOFT® GOLD-isolasjon for å holde hendene dine komfortable på de kjøligste dagene. De svært avanserte ingeniørmaterialene gjør dem vannavstøtende, vindtette og snøsikre for beskyttelse mot sterke vindkast og våt pulveraktig snø.

Disse hanskene har justerbare håndleddsmansjetter for enkel passform og stabilitet pluss sikre berøringsskjermfunksjoner, slik at du kan holde deg tilkoblet selv i kalde temperaturer.

Med en ergonomisk design for å redusere tretthet, vil du kunne stå på ski hele dagen uten å måtte bekymre deg for å få kalde hender eller å dempe telefonen fra iskalde temperaturer.

Og hvis ting blir for varmt under strenge aktiviteter, er det bare å bruke ventilasjonssystemet på baksiden av hånden for ekstra pusteevne.

4,3 av 5

Komfort/passform

Varighet

Varme

3. Therm-ic Women’s Ultra Boost Mittens

therm ic women's ultra boost mittens

Therm-ic Women’s Ultra Boost votter er det perfekte valget for utendørs vinteraktiviteter. Yttermaterialet er en kombinasjon av lær og syntetiske materialer for å gi en slitesterk, vanntett barriere mot elementene.

Oppladbare batterier gir timevis med varme, mens vottenes vanntette, vindtette og vannavstøtende design holder hendene varme og tørre selv i det hardeste vinterværet. Pluss at deres bærekraftige konstruksjon betyr at de inneholder resirkulerte materialer for å redusere miljøavfall. Det polstrede interiøret til disse vottene holder deg ikke bare varm, men gir også langvarig komfort.

Å ha det riktige utstyret for alle typer vintereventyr er nøkkelen, og designet med sikkerhet og stil i tankene. Enten du vandrer over en frossen innsjø eller truger gjennom skogen, gir disse vottene uovertruffen beskyttelse mot elementene mens de driver deg mot målene dine. Med funksjoner som økt pusteevne, fleksibilitet og konturpolstring, vil du kunne fokusere på eventyret ditt i stedet for å bekymre deg for kalde hender.

4,3 av 5

Komfort/passform

Varighet

Varme

Videoanmeldelse Therm-ic Women’s Ultra Boost Mittens

4. Hestra Army Leather Heli Ski Gore-Tex + G

hestra army leather heli ski gore-tex

Hvis du leter etter en hanske for å holde hendene varme, tørre og komfortable under vintersport eller aktiviteter i snøen, så trenger du ikke lete lenger enn Hestra Army Leather Heli Ski Gore-Tex + G. Denne fleksible geiteskinnkonstruksjonen er designet for å gi maksimal komfort og ytelse, mens GORE-TEX-innsatsen sikrer vanntetting for å holde hendene tørre i vått vær.

På innsiden av hansken er det et lag med G-Loft-isolasjon for varme og komfort, pluss håndledd i hansken for å hindre at snø kommer inn. Krok-og-løkke-lukkingen holder hanskene sikkert på plass mens du gjør utendørsaktiviteter.

Disse hanskene er ideelle for ski, snowboard og vinterfjellklatring da de kombinerer både pusteevne og vindtetthet slik at fuktighet ikke blir fanget inne i hansken, men varmen forblir der i stedet samtidig som de gir ekstra beskyttelse mot tøffe elementer. Dessuten er den ergonomisk utformet med pre-buede fingre som bidrar til å redusere håndtretthet under harde økter utendørs uansett hvilken aktivitet du har.

4,5 av 5

Komfort/passform

Varighet

Varme

5. Norrøna Lofoten Gore-Tex Thermo200 Long Gloves

norrøna lofoten gore-tex thermo200 long gloves

Norrøna Lofoten Gore-Tex Thermo200 Long Gloves er designet med friluftsentusiasten i tankene. Med en vekt på 250 gr., har disse hanskene leddede fingre, slitesterkt vannavstøtende behandlet materiale og en enkel tight & release mansjettløsning for å gjøre dem utrolig behagelige å ha på. Den håndlagde håndflaten i geiteskinn gir overlegent grep og en luksuriøs følelse når du arbeider deg gjennom elementene.

Disse hanskene gir essensiell beskyttelse mot ekstreme værforhold uten å ofre fingerferdighet, flott for de som leter etter en lett hanske som gir et slag. Enten du raskt trenger å løsne bindinger eller knyte støvellisser godt, sørg for at du er i stand til å gjøre det med letthet og komfort.

Designet for ytelse uten å gå på akkord med stil, tilbyr den perfekte kombinasjonen av form og funksjon. Med sin nøye utformede blanding av materialer er denne hansken ideell for friluftsentusiasten som trenger både varme og mobilitet. Enten du er på en kald fjelltopp eller bare er ute og utforsker de lokale stiene dine, vil disse hanskene holde deg dekket når temperaturene stuper.

4 av 5

Komfort/passform

Varighet

Varme

6. Kombi Loaded GORE-TEX Leather Gloves

kombi loaded gore-tex leather gloves

Kombis Loaded GORE-TEX skinnhansker er det perfekte tillegget til enhver utendørs ekskursjon. Denne hanskedesignen med fem fingre vil garantert holde hendene varme og komfortable, med et polyesterfôr for mykhet og holdbarhet. Yttermaterialet er laget av fint skinn, og inneholder til og med resirkulerte materialer – noe som gjør dette produktet både miljøvennlig og moteriktig. Disse hanskene har også GORE-TEX-teknologi, som gir uslåelig vanntett og vindtett beskyttelse for alle dine utendørsaktiviteter.

Håndverket til disse hanskene sikrer at du vil kunne bruke dem i mange år framover. Ikke bare ser de bra ut, men deres solide konstruksjon sikrer maksimal fingerferdighet og komfort under lange timer ute. Selv på harde værdager vil disse hanskene vise seg å være tidløse i både form og funksjon, slik at du kan holde deg varm uten å ofre stil eller ytelse.

Når det er på tide å forberede deg på utendørsaktiviteter, gi beskyttelsen du trenger til en konkurransedyktig pris. Enten det er å traske gjennom snø eller vandre gjennom regn, vil disse allsidige hanskene utstyre deg med nivået av sikkerhet og komfort som andre merker lover, men ikke kan levere.

3,8 av 5

Komfort/passform

Varighet

Varme

7. Heat Experience Heated Outdoor Gloves

heat experience heated outdoor gloves

Vi introduserer Heat Experience Oppvarmede utendørshansker – den perfekte følgesvennen for kalde vinterdager. Disse hanskene har et oppladbart batteri, justerbare varmenivåer og fingertuppene som er kompatible med berøringsskjerm for økt bekvemmelighet. Disse hanskene er laget av slitesterkt geiteskinn og gir også vanntett og vindtett beskyttelse mot elementene.

For folk som ofte er utendørs i kaldere klima, tilbyr den ideelle kombinasjonen av varme og komfort. De justerbare varmenivåene lar deg tilpasse temperaturen på hanskene dine for å passe dine behov. Enten du går eller går på ski, gir de berøringsskjermkompatible fingertuppene deg full tilgang til smarttelefonen eller andre enheter uten å ta av deg hanskene.

Til slutt er det sterke geiteskinnet som brukes i disse hanskene bygget for å vare selv under tøffe forhold. Materialet gir overlegen motstand mot vann og vind sammenlignet med tradisjonelle skinnhansker, slik at du kan holde deg varm og tørr uansett hva som skjer ute.

4,5 av 5

Vekt

Varighet

Brukervennlighet

Kjøperveiledning

Når du er ute i bakken, kan det å ha riktig utstyr utgjøre hele forskjellen mellom en hyggelig dag og en elendig. En av de viktigste plaggene for kalde temperaturer er skihansker. Å holde seg varm og beskyttet mot elementene er av største betydning når man driver med vintersport. Her er fem viktige ting du bør vurdere før du kjøper skihansker.

Vanntetting
Det kanskje viktigste når du velger skihansker er å finne et par som er både vanntett og pustende. Du vil at hendene dine skal holde seg tørre, men hanskene dine må også kunne slippe inn luft slik at de ikke blir for fuktige med muskysvette inni seg etter noen timer med ski eller snowboard. Se etter stoffbehandlinger som Gore-Tex eller proprietære laminater som er lette og svært effektive til å holde vann ute mens de slipper inn luft slik at hendene dine kan puste og holde seg så tørre som mulig.

Passe
Passform er selvfølgelig alltid viktig når du kjøper alle typer klær, spesielt hansker siden du vil manipulere dem hvis du faktisk planlegger å bruke dem i bakken. En tettsittende passform gir maksimal fingerferdighet med alle funksjoner som glidelåstrekk, bindinger og heiskortskannere – samtidig som den gir varmeisolasjon.
Hvis en hanske sitter for tett, kan det begrense bevegelsen, mens hvis den er for løs, vil den ikke holde hendene varme nok i kalde temperaturer. Husk størrelsestabeller kan variere fra merke til merke, så prøv før du kjøper hvis mulig.

Isolasjon
Isolasjon spiller en stor rolle i hvor varme og koselige hendene dine vil være på de iskalde dagene på fjellet – så det er viktig at du finner skihansker med riktige varmeklassifiseringer uansett hvor du planlegger å bruke dem i forhold til høyde og temperaturområde (lavt) høyde vs høy). Syntetiske fibre som Thinsulate brukes ofte i stedet for dun på grunn av dens evne til å holde på varmen selv når den er våt.

Varighet
Det siste noen vil ha – spesielt etter å ha skaffet hardt opptjente penger – er at skihanskene deres ikke varer en sesong! Det er derfor viktig å se etter forsterkede sømmer/sømmer rundt fingre og tomler; høykvalitets glidelåser; dobbeltlags konstruksjon; håndflater/fingre i helskinn; fleecefôr/håndleddsmansjetter etc., for å sikre at de står godt mot slitasje under bruk over tid uten å rives lett eller at deler plutselig løsner under ski eller snowboard.

Håndleddsbånd/løkker
Sist, men absolutt ikke minst: håndleddsbånd/løkker er super praktiske når du står på ski, da det gjør det enkelt å feste med andre gjenstander som staver og stropper. De fleste skihansker kommer med disse løkkene i dag, men hvis ikke, er det vanligvis ikke komplisert å legge til noen selv, og mange butikker tilbyr en rekke små verktøy her for tilpasningsformål.
Denne løkken forhindrer luftbåren tap eller forskyvning av dyp snø og sparer dyrebar tid på å søke gjennom hauger som desperat prøver å få tilbake det som burde vært sikkert festet hvis man hadde husket dette forholdsregelen før.

Ting du bør vurdere før du kjøper

Det er viktig å velge hansker som er laget for å beskytte mot både kulde og fuktighet når du går på ski. De riktige skihanskene vil bidra til å holde hendene varme, tørre og komfortable under utendørsaktiviteter som vinterski. For å sikre at du får mest mulig ut av skihanskene dine, er her fem praktiske tips:

1. Velg kvalitetsmaterialer

Når du kjøper skihansker, sørg for å se på materialene de er laget av. Du vil ha noe som er vanntett, pustende og isolert. Se etter materialer som Gore-Tex eller Thinsulate som gir beskyttelse mot kulde og våte forhold samtidig som den tillater luftsirkulasjon slik at huden din kan puste.
Hvis det er mulig, velg en hanske med lærhåndflater som vil gi deg et bedre grep om staver eller annet utstyr.

2. Mål håndstørrelsen din

Hanskestørrelsen din skal passe komfortabelt rundt hendene uten å være for stram eller løs. For å få den perfekte passformen, mål omkretsen av hånden med et målebånd og sammenlign den med størrelsestabellen fra produsenten.

3. Vurder håndleddslengde

Vurder hvor mye dekning du trenger i form av håndleddslengde når du handler skihansker. Hvis du planlegger å kjøre snowboard eller alpint der det kan være mer kontakt med snø og is, så velg lengre mansjetter som er designet for å holde snø ute og samtidig gi ekstra beskyttelse mot kalde temperaturer.

På den annen side, hvis du har en tendens til å hoppe eller stå på langrenn ofte, så bruk kortere mansjetter da de ikke forstyrrer bevegelsen like mye som lange.

4. Bruk liners under

Å ha på seg foringer under skihansker gir et ekstra lag med isolasjon som kan bidra til å holde hendene varme i selv ekstreme temperaturer. Mange liners har også fukttransporterende egenskaper som trekker fuktighet bort fra huden og holder den tørr selv når du svetter under fysisk aktivitet.
Ull er et utmerket materialalternativ for disse foringene, siden det gir isolasjon, men også puster godt og hjelper til med å regulere kroppstemperaturen mer effektivt enn syntetiske stoffer alene kan gi.

5. Invester i flere par

Til slutt er det ideelt å ha flere par skihansker, slik at hvis ett par blir våte eller gjørmete, har du et annet par klar til å gå! Dette gir tid for ett par til å tørke før du trenger dem igjen, og sikrer dermed maksimal varme og komfort hver gang du kjører i bakken – uansett hva naturen kaster mot deg.

Har du spørsmål? Vi har svar.

Er det nødvendig med skihansker?

skihansker test

Skihansker er helt nødvendig hvis du planlegger å kjøre i bakken. Selv om skijakker, bukser og støvler er viktige for å holde deg varm og trygg på fjellet, er det viktig at du tar med et par skihansker for å beskytte hendene mot de kalde og våte elementene.

Skihansker hjelper til med å holde hendene varme og kan isoleres med Thinsulate eller lignende materialer for ekstra beskyttelse. Skihansker lar deg også ha et bedre grep på skiene dine, noe som er avgjørende for å opprettholde kontrollen i bakken.

Hvilke hansker bør du bruke på ski?

Når du skal på ski er det viktig å sørge for at du har på deg riktig type hansker. Den beste hansketypen for ski vil avhenge av hvor kaldt og vått været er. Generelt anbefales en tykkere hanske med vanntetting og isolasjon for kaldere temperaturer og våte forhold.

For mildere klima kan en tynnere hanske være alt du trenger. Når du lærer et barn om riktig skiantrekk, sørg for å understreke at ull eller syntetisk materiale fungerer best for varme og slitestyrke.

Kan jeg bruke vanlige hansker på ski?

Vanlige hansker er kanskje ikke varme nok, og stoffet kan lett bli vått av snø eller regn som igjen gjør dem kalde og ubehagelige. Av denne grunn er det viktig å bruke hansker designet for skigåing, som vil holde hendene tørre og komfortable selv under de tøffeste værforholdene.

I tillegg gir skihansker overlegent grep når du holder skistaver. Alt i alt, hvis du ønsker å nyte en flott opplevelse når du står på ski er det viktig å bruke riktig type hansker!

Hvorfor har skihansker en løkke på fingeren?

Skihansker har en hempe på fingeren av et par forskjellige grunner. For det første gjør det dem lettere å ta av og på. Med all hoveddelen av hanskematerialet kan det være vanskelig å få inn bare én finger uten hjelpemidler.

Løkken gir også mer stabilitet når du tar på deg hanskene slik at de ikke sklir av hånden og blir borte – spesielt nyttig hvis du er ute i snøen og ikke vil miste dem!

Is Gore Tex necessary for skiing?

De fleste eksperter vil være enige om at Gore Tex er avgjørende for skigåing; det er et vanntett, pustende stoff designet for å holde deg tørr og komfortabel i kaldt vær og våte forhold. Gore Tex er lett og fleksibel, så den er behagelig å ha på seg, og den gir også god isolasjon mot kulde.

Den gjør en utmerket jobb med å holde kroppen varm uten å få deg til å føle deg tynget eller klumpete. Selv om Gore Tex kan være dyrt, er det verdt å investere i hvis du planlegger å stå på ski regelmessig; det vil sikre at du får en trygg og hyggelig opplevelse hver gang.

Resources I Use


Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *