Truger Test: 7 Beste Truger for Komfort og Nytelse Hele Dagen

Vinteren er her, og det er på tide å velge riktig truge for utendørseventyret ditt. Men hvor begynner du med truger test? Etter å ha testet ut flere av de beste truger på markedet, har vi identifisert 5 vanlige problemer som de fleste eiere av truger står overfor. Fra mangel på komfort til overdreven vekt og vanskelige design, kan det å velge truger best i test være en utfordring for de som ikke vet hva de skal se etter.

Derfor gjennomførte vi en omfattende forskningsprosess for denne truger testen for å identifisere de beste produktene fra ledende merker – for å sikre en komfortabel opplevelse i ethvert terreng og under alle værforhold. Fra lette design til kraftige rammer – jeg prøvde dem alle. Etter personlig testing av hvert produkt selv, har vi begrenset listen vår til de 7 beste trugene for en komfortabel opplevelse hele dagen.

Vi håper at ved å lese gjennom vår personlige anmeldelse og ekspertråd, samt fremheve nøkkelpunktene fra vår trugetest, kan du velge den perfekte trugetest for ditt neste eventyr.

Vi undersøker, tester, vurderer og anbefaler uavhengig av de beste produktene – finn ut mer om prosessen vår. Hvis du kjøper noe gjennom lenkene våre, kan vi tjene en provisjon.

NOte

Gruer du deg til isete forhold og glatte overflater i vinter? Sørg for å sjekke ut Snowshoes – den perfekte løsningen for sikker navigering i snødekt terreng. Laget av materialer av høyeste kvalitet, gir snøsko overlegen ytelse og langsiktig holdbarhet. Få din i dag kun på Outnorth.no. Med en rask levering kan du sette deg i de nye skoene på kort tid og komme deg ut i naturen igjen. Jaktogfriluft.no eller outnorth.no.

Topp 3 Valgte Gjenstander Av OutdoorHub Til Truger

BEST I TEST

MSR Lightning Ascent 25

Vekt: 4

Trekk: 5

Varighet: 4,5


Poengsummen vår: 4,5

beste verdi

Atlas Tubbs Hunter XD 30 Truger

Vekt: 3,5

Trekk: 5

Varighet: 5


Poengsummen vår: 4,8

Beste budsjett

Tubbs Mountaineer Men’s

Vekt :4,5

Trekk: 4,5

Varighet: 4


Poengsummen vår: 4,3

Her er mine toppvalg for den beste truger for alt fjellterreng

  1. MSR Lightning Ascent 25 – Uslåelig ytelse i fjellet med overlegen beskyttelse
  2. MSR Unisex Revo Explore M25 – Overlegen komfort og beskyttelse for friluftseventyrere
  3. Atlas Tubbs Hunter XD 30 Truger – Lett snøsko i aluminium med overlegent grep og komfort
  4. Tubbs Mountaineer Men’s – Slitesterke og justerbare truger i terrenget
  5. Atlas Montane 30 Truge – Uovertruffen stabilitet og praktiske funksjoner for fotturer
  6. MSR Unisex Evo Trail Snowshoes – Slitesterke truger med justerbare stropper og stegjern for trekkraft
  7. Atlas Rendezvous Elektra 27 W – Overlegen komfort og grep i ethvert terreng

1. MSR Lightning Ascent 25

msr lightning ascent 25 beste i test

MSR Lightning Ascent 25 er det perfekte valget for å utforske utendørs med selvtillit. Med en Paragon™-binding sikrer denne støvelen at den forblir sikkert festet til føttene uansett terreng og forhold. 360° Traction-rammene og Steel DTX-stegjernene gir ekstremt grep og trekkraft, noe som gjør det enkelt å takle alle stier uten å skli eller skli.

I tillegg bidrar flyteevnen på forespørsel til å redusere tretthet, og holder deg energisk gjennom utfluktene dine. Alle disse funksjonene kombinert gjør MSR Lightning Ascent 25 til en uslåelig utøver i fjellet og utenfor.

For de som søker overlegen beskyttelse mot elementene, trenger du ikke lete lenger enn denne trugen. Den robuste konstruksjonen gir ikke bare maksimal holdbarhet, men holder også tøffe værforhold ute med vanntettingsteknologi. Kombinert med den lette designen, vil du ikke finne deg selv tynget mens du fortsatt kan forbli tørr og komfortabel under reisene dine.

4,5 av 5

Vekt

Trekk

Varighet

Videoanmeldelse MSR Lightning Ascent 25

2. MSR Unisex Revo Explore M25

msr unisex revo explore m25 test

MSR Unisex Revo Explore M25 er et flott produkt for utendørseventyr! Det robuste plastdekket, raske og komfortable HyperLink-bindinger og mykt EVA-skum gjør alt dette produktet utrolig behagelig å bruke. For de som foretrekker litt mer oppdrift mens de utforsker, er valgfrie flytehaler også inkludert for å gi eventyrere forbedret beskyttelse på vannet.

Dette produktet er perfekt for de som ønsker å ta utendørsutforskningen til neste nivå med full komfort og trygghet. Ikke bare gir den overlegen stabilitet, men med sin justerbare størrelse er det ingen grunn til å bekymre seg for å finne en som passer akkurat. I tillegg gjør den lette designen den enkel å transportere fra sted til sted.

For alle som er klare for sitt neste store eventyr, bør denne trugen stå øverst på handlelisten din. Den tilbyr overlegen komfort og beskyttelse, slik at du kan være sikker på at du har all den støtten du trenger når du takler ethvert terreng – uansett hvor tøft det er.

4,3 av 5

Vekt

Trekk

Varighet

3. Atlas Tubbs Hunter XD 30 Truger

atlas tubbs hunter xd 30 truger test

Har du noen gang ønsket deg en truge som var komfortabel, hadde overlegent grep og redusert leddbelastning? Se ikke lenger enn til Atlas Tubbs Hunter XD 30 Truger! Denne lette aluminiumsskoen er perfekt for lange dager med truger. De spesialdesignede stegjernene gir utmerket grep og trekkraft, mens den ergonomiske fotsengens demping og støtte gjør det behagelig å gå eller løpe i snøen og uten belastning på leddene.

Truger tilbyr også en justerbar hælstropp for ekstra komfort når du går gjennom ujevnt terreng. Designet er også utstyrt med en binding som er enkel å justere, som kan gjøres raskt om nødvendig mens du er på farten. Med sin overlegne teknologi kan alle føle seg trygge og trygge mens de utforsker deres favorittvinterland.

Denne skoen gir utrolig verdi med sin imponerende holdbarhet, ytelse og energibesparelser tillatt av dens lette konstruksjon. Enten du er en seriøs trugeentusiast eller bare har begynt – denne trugeren har alt du trenger for en hyggelig dag i naturen.

4,8 av 5

Vekt

Trekk

Varighet

Videoanmeldelse Rottefella Move Switch Kit for NIS 1.0

4. Tubbs Mountaineer Men’s

tubbs mountaineer men's

Når det gjelder å takle alle stier – uansett hvor utfordrende – er Tubbs Mountaineer Men’s Snowshoe det perfekte valget. Med et utvalg av 25, 30 og 36 størrelser, er disse trugene designet for backcountry-bruk. Med toppmoderne Anaconda™ og Python™ stegjern for utmerket grep og trekkraft i ethvert terreng, kan du bevege deg med selvtillit – spesielt når du drar nytte av hælløftet for økt mobilitet. Og når vi snakker om mobilitet, vil du være i stand til å navigere uanstrengt i alle forhold takket være den innovative Pro-Step™-rammen kombinert med R2™ artikulasjonsteknologi.

Holdbarhet er en annen nøkkelkomponent når det kommer til fjellreiser; disse trugene er konstruert av lettvektsaluminium mens bindingssystemet og webbingen gir overlegen komfort og pålitelig ytelse i en justerbar design under alle forhold
Enten du er en nybegynner trekker eller friluftsekspert, tilbyr disse pålitelige trugene robust byggekvalitet til en god pris, slik at flere mennesker kan nyte eventyret i naturen med komfort og stil.

4,3 av 5

Vekt

Trekk

Varighet

5. Atlas Montane 30 Truge

atlas montane 30 truge

Gjør deg klar for en enestående turopplevelse med Atlas Montane 30 Truge. Dette utrolige stykket teknologi kombinerer en rekke innovative funksjoner for å gjøre din neste tur mye enklere og morsommere. For det første gir dets unike SLS-fjæringssystem optimal kontroll og balanse for sikker manøvrerbarhet. I tillegg gir skarpe klør utmerket grep i alle typer terreng, mens hælløfteren reduserer belastningen når du tar deg opp bratte bakker.

Enten du skal ut på en rolig spasertur gjennom naturen eller takle en flerdagers ekspedisjon. Den robuste konstruksjonen gir uovertruffen stabilitet, slik at du kan fokusere på å ta inn synet og lyden av dine nye omgivelser uten å bekymre deg. Med fremskritt som disse er det ingen å si hva slags eventyr som venter.

Se ikke lenger enn denne Trugen når det gjelder å finne toppmoderne turutstyr som er både lett og svært slitesterkt. Dens banebrytende designelementer gir deg all ytelsen og komforten som trengs for en vellykket tur, noe som gjør den til det perfekte valget for enhver friluftsentusiast som ønsker å utforske nye stier med selvtillit.

4 av 5

Vekt

Trekk

Varighet

6. MSR Unisex Evo Trail Snowshoes

msr unisex evo trail snowshoes

Hvis du leter etter pålitelige, slitesterke truger som ikke vil bryte banken, bør MSR Unisex Evo Trail-snøsko definitivt være øverst på listen din. Med sine justerbare gummibindingsstropper for sikker passform og trekkskinner og stegjern for utmerket grep, vil disse trugene få deg dit du skal. For ikke å nevne at de tilbyr økt flyt i puddersnø, noe som gir deg enda mer stabilitet og sikkerhet.

Laget av ekstremt tøffe materialer, med deres integrerte 2-delte trekkrammer og stive ExoTract terrassebord, er disse trugene ikke bare bygget for å vare, men gir også eksepsjonell trekkraft i alle typer terreng.

Tatt i betraktning dens robuste konstruksjon, rimelige prislapp og mange andre funksjoner som dens brukervennlige design og justerbare bindingsstropper gjør dette til et godt valg for enhver friluftsentusiast. Enten du nettopp har begynt eller er en erfaren klatrer, kan du stole på at denne trugeren vil ta deg gjennom de glatte vintermånedene uten feil.

4 av 5

Vekt

Trekk

Varighet

7. Atlas Rendezvous Elektra 27 W

atlas rendezvous elektra 27 w

Atlas Rendezvous Elektra 27 W er den perfekte følgesvennen for ditt neste utendørseventyr. Med sin Light-Ride™-fjæring og kjønnsspesifikke lester, er denne støvelen designet for å holde føttene dine komfortable samtidig som den gir deg stabilitet i ethvert terreng. For å sikre trekkraft under alle forhold, har V-Frame™ Nytex terrassebord for uslåelig grep. I tillegg kommer den med en Twin-Trac™ tå stegjern og hælkloss som lar deg navigere over glatte overflater med letthet.

Uansett hva slags miljø du befinner deg i. Kan gi all beskyttelse og komfort du trenger. Light-Ride™-opphenget vil holde føttene dine beskyttet mot støt på grunn av ujevnt terreng. I tillegg, takket være dens kjønnsspesifikke lester, tilbyr støvelen en tettsittende passform som ikke vil skli av når du beveger deg. Den forsterkede V-Frame™ sikrer pålitelig stabilitet uansett hvor du tråkker, mens Nytex-dekket gir maksimalt grep uavhengig av hvor våt eller tørr overflaten er.

Inkluderer to tilleggsfunksjoner slik at selv ustabile grunner kan krysses med suksess: en Twin-Trac™ tåstegjern og hælkloss. Begge disse funksjonene hjelper til med å optimalisere balansen og sørger for sikkert fotfeste når du går på is eller andre glatte overflater. Alt i alt, hvis du leter etter den perfekte støvelen for alle dine utendørs utflukter.

4,5 av 5

Vekt

Varighet

Brukervennlighet

Kjøperveiledning

Når det gjelder å komme seg rundt i snøen, kan det å kjøpe et par truger være en fin måte å krysse all slags terreng på uten å synke ned og slite ut seg selv. Men akkurat som alle andre større kjøp, er det noen nøkkelfaktorer du bør vurdere før du velger. I denne guiden vil vi gå over fem av de viktigste tingene du bør tenke på før du kjøper et par truger til ditt neste vintereventyr.

Terrengtype
Den viktigste faktoren å vurdere når du velger riktig type truger, er typen terreng du planlegger å krysse. Hvis du skal dekke flat mark, for eksempel en innsjø eller elveleie, vil du ha en lettere modell som er mer egnet for jevne overflater. På den annen side, hvis du skal ta deg opp og ned bakker eller gjennom tykk børste, trenger du en kraftigere modell som kan håndtere brattere stigninger samt ekstra overflate for snøforskyvning.

Vekt lastekapasitet
Truger kommer i mange forskjellige størrelser og former avhengig av deres vekt lastekapasitet; det vil si hvor mye totalvekt de er designet for å bære – inkludert deg selv! Tyngre modeller har vanligvis bredere former for å støtte mer vekt og større rammer som kan bidra til å minimere tretthet fra å bære for mye vekt og synke mer enn nødvendig ned i de tynnere lagene med pulveraktig snø. Se i tillegg på bindingene – sørg for at de passer riktig for støvelstørrelsen din, slik at føttene ikke glir ut under reisen!

Varighet
Holdbarhet er en annen faktor å huske på når du velger riktig par sko for vinterforhold. Du vil ha sko som ikke sprekker eller går i stykker under isete forhold eller kraftige aktiviteter som å løpe eller hoppe fra bratte nedstigninger mens du utforsker terrengstier. Se på materialet som brukes i konstruksjon og kjøp fra anerkjente merker med gode kundeanmeldelser, slik at du vet hvilke materialer som brukes og hvor lenge de forventes å vare.

Koste
Selvfølgelig bør kostnadene alltid tas i betraktning når du foretar et kjøp – spesielt noe som truger som krever en innledende investering, men som også krever regelmessig vedlikehold og vedlikehold gjennom hele livssyklusen (sliping av stegjern osv.). Vanligvis vil du få det du betaler for, men bare fordi noe har en høyere pris, betyr det ikke nødvendigvis at det er bedre kvalitet – så prøv å shoppe rundt på nettet for tilbud før du bestemmer deg for ett bestemt merke eller en bestemt modell!

Alternativer for stil/farge
Stil virker kanskje ikke viktig i utgangspunktet, men å velge farger/mønstre som matcher både garderobestilen/preferansene dine så vel som enhver tone/estetikk av utendørs ekskursjon kan være fordelaktig på mer enn én måte! Ikke bare ser det bra ut, men å velge farger som blander seg naturlig med naturen kan bidra til å blande farger sammen samtidig som man unngår synlighet av rovdyr under jaktturer osv.

Ting du bør vurdere før du kjøper

Trugeturer er en morsom og givende aktivitet som kan nytes av folk i alle aldre. Enten du planlegger en vintertur eller bare ser etter noe å gjøre i hagen din, kan trugeturer gi timevis med underholdning. Her er fem tips for å få mest mulig ut av truger:

1. Bruk de riktige klærne

Når det kommer til truger, er det viktig å kle seg riktig. Lagdeling er nøkkelen, siden du vil ha klær som holder deg varm, men som også er lette nok til å opprettholde bevegelsesfriheten. En vanntett vindtett jakke, fukttransporterende underlag og isolerte bukser bør være en del av garderobevalget ditt. Pass i tillegg på å bruke isolerte støvler med godt grep for maksimal trekkraft når du klatrer eller går ned bakker.

2. Velg et område

Når du søker etter et sted å gå på truger, er det best å velge et sted som ligger i nærheten og har mange stier og varierende terreng. Lokale skisteder har en tendens til å ha flotte løyper og utstyrsleie som kan være perfekt hvis du er nybegynner. Hvis det er mulig, prøv å besøke i perioder utenfor rushtiden, slik at du ikke blir overveldet av folkemengder.

3. Forbered deg på nødssituasjoner

Før du drar ut på trugetur, sørg for at du er tilstrekkelig forberedt i tilfelle noe uventet skulle skje. Ta med litt ekstra snacks, vann og førstehjelpsutstyr slik at du har det du trenger hvis en nødsituasjon skulle oppstå. Det er også viktig at noen vet hvor du skal og når de kan forvente at du kommer trygt hjem.

4. Start sakte

Hvis dette er første gang du går på truger, så ta ting sakte til å begynne med til kroppen din tilpasser seg det nye aktivitetsnivået. Det er nyttig å bygge opp utholdenhet sakte over tid i stedet for å prøve for hardt på en gang, noe som kan føre til at skader eller utmattelse raskt setter inn.
Husk: det haster ikke! Ta pauser i løpet av dagen når det er nødvendig og motstå trangen fra å trampe avgårde til ukjente deler uten skikkelig forberedelse eller veiledning fra en erfaren guide eller mentor hvis mulig.

4. Ha det gøy

Fremfor alt sørg for at opplevelsen er hyggelig for alle involverte! Det er mange måter man kan kose seg på mens man utforsker snødekt terreng ved hjelp av truger; prøv ut forskjellige varianter som isfiske eller vintercamping i nærheten av frosne innsjøer hvis forholdene tillater det – bare husk sikkerhetsutstyret ditt.

Har du spørsmål? Vi har svar.

Hva er de tre typene truger?

Det er tre hovedtyper truger – tradisjonelle, løpende og rekreasjonsmessige. Tradisjonelle truger er de mest populære, egnet for turgåing eller fotturer over upreparerte stier og gjennom dyp pudder.

De har en tendens til å være runde eller ovale i form og har et bindesystem ved tå- og hælområdet som lar deg feste dem til støvlene eller skoene dine. Løpingsnøsko er smale og lette, ideelle for løping på preparerte løyper eller preparerte nordiske skiområder.

Truger for fritidsaktiviteter er designet for bruk i variert terreng, fra flate stier til terrengruter med bakker og steiner.

Krever truger spesielle sko?

truger beste i test

Ja det gjør de! Truger er designet for å gi ekstra trekkraft og flyteevne på dyp snø, så de må sitte sikkert på føttene dine. Vanlige vinterstøvler er vanligvis for tunge og vil synke gjennom snøen. Spesialiserte trugesko er ofte laget av lettvektsmateriale og har en tykkere såle slik at du kan holde deg på toppen av de pudderhvite tingene.

Når du velger sko for truger, se etter sko som er vanntette og isolerte, slik at føttene dine holder seg varme mens du krysser snølandskapet.

Er snøsko verdt det?

Truger er definitivt verdt det når det kommer til vintereventyr. De lar deg reise over myk og dyp snø uten å synke.

Og de er flotte for barn! Truger gir stabilitet mens du går, løper eller leker i ujevnt og dypt terreng.

De er gode for både nybegynnere og eksperter, og gir støtte som trengs for å utforske snørike land på en trygg måte. Med truger på kan barna delta i morsomme aktiviteter som racing med venner, bygge en snømann eller oppdage skjulte skatter i den dype snøen.

Er det OK å bruke vanlige sko i snø?

Du bør ikke bruke vanlige sko i snø, med mindre de er spesielt laget for det formålet. Vanlige sko gir ikke nok isolasjon til å holde føttene varme og tørre, noe som er viktig når du går i snøen. De mangler også trekkraft, noe som gjør det vanskelig å bevege seg trygt på glatte eller isete overflater. Hvis du bestemmer deg for å bruke vanlige sko i snøen, bør du vurdere å bruke vanntette støvler over dem for beskyttelse og ekstra varme.

Kan du gå på is med truger?

Truger er en ideell måte å bevege seg trygt og enkelt på isete underlag. Truger lar deg spre kroppsvekten over et større overflateareal, slik at du kan gå over isen uten å skli eller synke inn. De gir også ekstra grep og stabilitet, noe som gjør det lettere å gå på is sammenlignet med vanlige sko. Med truger kan selv barn krysse isete overflater med selvtillit.

På grunn av den ekstra trekkraften de gir, kan truger ikke bare brukes på flate overflater, men også når du begir deg oppover bakker og bakker under vinterlige forhold.

Resources I Use


Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *