Skibrille Test: 7 Beste Skibriller for Synlighet i Snøen

Leter du etter de mest komfortable skibrillene, eller de med best sikt? Vel, etter vår egen skibriller test, inkludert omfattende sammenligninger og vurderinger, har vi slått fast at det er syv av de beste skibrillene for synlighet i snøen. Under testene våre møtte vi flere problemer som de fleste skibrillereiere møter.

Disse inkluderer ubehag på grunn av dårlige briller, dugg på grunn av utilstrekkelig ventilasjon og designfeil, dårlig optisk klarhet og redusert kontrast i flate lysforhold, samt mangel på kontrast og dybdeoppfatning i sterke lysforhold.

Det er ikke lett å finne riktig par skibriller når det er så mange på markedet i dag. Etter timer med testing av ulike modeller og undersøkt spesifikasjonene deres, var vi i stand til å begrense det til våre fem beste valg for de beste skibrillene for synlighet i snøen.
Vårt fokus var på komfort, kvalitetskonstruksjon og brukte materialer, godt perifert syn kombinert med utmerket optikk for å redusere belastningen på øynene og øke klarheten selv i dårlige lysforhold.

Vi håper at ved å lese gjennom vår personlige anmeldelse og ekspertråd, samt fremheve nøkkelpunktene fra vår skibrilletest, kan du velge den perfekte skibrilletest for ditt neste eventyr.

Vi undersøker, tester, vurderer og anbefaler uavhengig av de beste produktene – finn ut mer om prosessen vår. Hvis du kjøper noe gjennom lenkene våre, kan vi tjene en provisjon. Dette gjelder for eksempel når vi vurderer produkter som “skibriller best i test”, hvor vi sammenligner og anbefaler de beste skibrillene på markedet.

NOte

Vårt utvalg av skibriller tilbyr overlegen synlighet, maksimal holdbarhet og økt komfort. Med brede innfatninger som gir et større synsfelt og justerbare stropper for en tettsittende passform, kan du få de perfekte brillene som passer til dine behov. I tillegg kommer alle brillene våre med en rekke belegg og linser som er optimert for ulike lysforhold, slik at du kan nyte bakkene uten å bekymre deg for gjenskinn eller belastning på øynene. Så sjekk ut OutNorth.com nå og utforsk vårt utvalg av stilige og pålitelige skibriller! OutNorth.no eller Jaktogfriluft.no.

Topp 3 Valgte Gjenstander Av OutdoorHub

BEST I TEST

POC Nexal Clarity Comp

skibriller test

Komfortvurdering: 4,5

Funksjonalitetsvurdering: 4

Designvurdering:3.5


Poengsummen vår: 4

Kjøp nå
beste verdi

Oakley SI Ballistic M Frame 3.0

beste verdi

Komfortvurdering: 4,2

Funksjonalitetsvurdering: 5

Designvurdering: 4.8


Poengsummen vår: 4,7

Kjøp nå
Beste budsjett

POC Orb Clarity

beste skibriller

Komfortvurdering: 5

Funksjonalitetsvurdering: 3,5

Designvurdering: 4,7


Poengsummen vår: 4,5

Kjøp nå

Her er mine toppvalg for den beste skibriller for alt fjellterreng

  1. POC Nexal Clarity Comp – Øyebeskyttelse for enhver utendørsaktivitet
  2. Oakley SI Ballistic M Frame 3.0 – Ultimate beskyttelse og ytelse uansett forhold
  3. POC Orb Clarity – Innovative og unike funksjoner for skiturer
  4. Oakley Radar EV Pitch – Høye MVP-linser, 15 % lystransmisjon og rosafarget
  5. Scott Goggle LCG Compact – Rask utskiftbarhet av objektiver med antiduggteknologi
  6. Giro Contour RS – Pålitelige og høyytelsesbriller for enhver aktivitet
  7. Sweet Protection Interstellar RIG ReflectSalo – Revolusjonerende 2,8 mm linse for overlegent perifert syn

1. POC Nexal Clarity Comp – best i test

skibriller best i test

POC Nexal Clarity Comp er det perfekte valget for enhver friluftsentusiast. De utskiftbare og ekstra linsene gir et imponerende panoramautsikt, mens speillinsen sørger for optimal klarhet og beskyttelse mot tåke og riper. Silikonstroppen sørger for komfort uansett hvilken aktivitet du driver med. Du får alltid et klart bilde av hva som er rundt deg, noe som gjør den til den ideelle følgesvennen for ditt neste eventyr.

Designet med én ting i tankene: enkelhet. Med bare ett par briller får du alle funksjonene som trengs for å holde deg trygg utendørs – en speillinse som reduserer gjenskinn og reflekser, antidugg og anti-ripe linser, samt komfortable silikonstropper som ikke vil skli eller gnage under ha på. Dessuten ser de bra ut på hvem som helst!

Enten du går på ski nedover bakker på en solrik dag eller er ute og fisker sent på kvelden, har denne skibrillene deg dekket med sin avanserte teknologi kombinert med stilig utseende. Med dette avanserte øyebeskyttelsessystemet kan du være trygg uten å gå på kompromiss med stilen.

4 av 5

Komfortvurdering

Funksjonalitetsvurdering

Designvurdering

SJEKK PRISEN

Videoanmeldelse POC Nexal Clarity Comp

2. Oakley SI Ballistic M Frame 3.0

skibriller Oakley SI Ballistic M Frame

Gjør deg klar til å ta utendørseventyrene dine til neste nivå med Oakley SI Ballistic M Frame 3.0. Denne revolusjonerende rammen er designet for å gi overlegen klarhet, ytelse og beskyttelse uansett forhold. Med High Definition Optics (HDO) og et permanent antidugg-belegg, kan du være sikker på at ditt syn på verden forblir uberørt uansett hva som blir kastet mot deg (eller mer sannsynlig – på deg).

Den høyteknologiske linsen tilbyr også komplett UV-beskyttelse samt filtrerer ut skadelig blått lys for ekstra trygghet – perfekt for lange dager på stien eller ved sjøen. Og når forholdene blir veldig våte, kan du stole på å holde deg trygt på plass takket være den unike passformsteknologien som ikke vil svikte deg.

Et must for friluftsentusiaster, har alle baser dekket med kompromissløs kvalitet og ytelse – så hvorfor ikke prøve dem?

4,7 av 5

Komfortvurdering

Funksjonalitetsvurdering

Designvurdering

SJEKK PRISEN

Videoanmeldelse Oakley SI Ballistic M Frame 3.0

3. POC Orb Clarity


POC Orb Clarity er det perfekte objektivet for enhver friluftsentusiast, og tilbyr et innovativt og unikt sett med funksjoner for å gjøre skiturene dine morsommere. Med utskiftbare linser kan du tilpasse utseendet ditt og justere klarheten i synet ditt for å passe til alle typer forhold. Speillinsen gir mulighet for ytterligere presisjon ved justering av lysnivåene for maksimal synlighet.

Antidugg- og anti-ripe-teknologiene sikrer at du kan holde synet skarpt, uansett hvor utfordrende terrenget kan være. Takket være den enkle linsedesignen som er enkel å bruke, kan selv eldre skiløpere glede seg over hele synet uten å måtte bekymre seg for tretthet eller ubehag ved å håndtere komplekst utstyr.

Denne skibrillene er laget med komfort i tankene, noe som gjør den perfekt for lange dager på fjellet så vel som korte turer når du bare trenger litt ekstra beskyttelse mot snøskinn. Den innovative designen sikrer at du ikke trenger å gå på akkord med synlighet og sikkerhet mens du går på ski, selv om du har begrenset erfaring i bakken. I tillegg, med sin lette ramme og komfortable passform, vil du ikke føle deg tynget eller begrenset mens du beveger deg rundt under skiturene.

4,5 av 5

Komfortvurdering

Funksjonalitetsvurdering

Designvurdering

SJEKK PRISEN

4. Oakley Radar EV Pitch


Oakley Radar EV Pitch er det perfekte valget for friluftsentusiaster. Dette brillestykket gir beskyttelse med høy masse og hastighet, slik at du kan slappe av og vite at øynene dine er trygge når du deltar i aktiviteter. Lystransmisjonen på 15 % gjør den egnet for lyse lysforhold, og gir økt kontrast og en vakker basislinsefarge av rosa.

Den har også High Mass and Velocity Protection (MVP) linser som gir ekte optisk klarhet samtidig som de beskytter øynene dine mot støt under sport. Og med lysoverføringen på 15 %, trenger du ikke å bekymre deg for at overflødig lysstyrke overvelder deg i løpet av dagen eller natten. I tillegg gir linser bedre kontrast, noe som gjør dem ideelle selv under sterkt opplyste forhold, mens den rosafargede baselinsen gir et unikt utseende perfekt for enhver aktiv entusiasts garderobe.

Til slutt ble denne skibrille designet for å sikre at friluftseventyrere har fri utsikt til enhver tid – uansett hvor intense aktivitetene deres kan bli! Med sine MVP-linser og 15 % lysoverføringshastighet gir denne brillen optimal beskyttelse for øynene dine under ulike lysforhold. I tillegg tilfører den klassiske rosa fargen et snev av stil som vil holde deg ser bra ut uansett hva været bringer.

4,5 av 5

Komfortvurdering

Funksjonalitetsvurdering

Designvurdering

SJEKK PRISEN

5. Scott Goggle LCG Compact


Leter du etter en pålitelig, stilig følgesvenn å ha på utendørseventyrene dine? Se ikke lenger enn til Scott Goggle LCG Compact. Denne brillen gjør det enkelt å bytte ut objektiver med bare et klikk. Med Amplifier Lens-teknologi vil du kunne glede deg over klare og skarpe bilder. Antiduggbehandlingen er perfekt for aktiviteter i alle miljøer, slik at du alltid kan holde synet skarpt. Og med den doble linsedesignen får du en vidstrakt visning som vil bidra til å forbedre opplevelsen utenfor enda mer.

Har også et unikt passformsystem for maksimal komfort under alle dine utforskninger. Den har justerbare stropplengder og flere skumlag for en sikker passform som ikke rokkes gjennom dagen. I tillegg kommer hvert par med utskiftbare linser slik at du kan tilpasse dem slik du vil.

For de som ikke vil gå på akkord med utendørsutstyret, det essensielle settet som vil få hvert eventyr til å føles spesielt – uansett hva som venter! Nyt overlegen funksjon og form når det gjelder å kjøre på stier med sin førsteklasses teknologi, lette design og tilpassbare alternativer som vil sikre at du skiller deg ut fra mengden.

3.5 av 5

Komfortvurdering

Funksjonalitetsvurdering

Designvurdering

SJEKK PRISEN

6. Giro Contour RS


Hvis du leter etter et par pålitelige, høyytelsesbriller, er Giro Contour RS den perfekte passformen. Den raske objektivutskiftbarheten og Amplifier Lens-teknologien lar deg raskt og enkelt bytte objektiv avhengig av lysforhold, mens Double Lens sørger for at du får vidsyn. Anti-fog-behandlingen holder synet klart og skarpt, mens Goggle Fit-systemet garanterer at de sitter komfortabelt på ansiktet ditt uansett hvilken aktivitet du deltar i.

Disse brillene gir overlegen beskyttelse mot skadelige UV-stråler og er designet med optimal komfort i tankene. Med en justerbar stropp for sikker passform og justerbar linseventilasjon for maksimal pusteevne, tilbyr disse brillene virkelig alt. Uansett om du står på ski eller snowboard, sykler eller kjører motorsykler.

Hvis du er seriøs med å komme deg ut og få mest mulig ut av hver solskinnsdag, må du sørge for å bli din trofaste sidemann. Fortsett å flytte grenser mens du forblir trygg og komfortabel.

4 av 5

Komfortvurdering

Funksjonalitetsvurdering

Designvurdering

SJEKK PRISEN

7. Sweet Protection Interstellar RIG ReflectSalo


Sweet Protection Interstellar RIG ReflectSalo er en utendørseksperts drøm! Den har en revolusjonerende 2,8 mm tykk torisk designet linse for å gi overlegen perifert syn med den ekstra bonusen til RIG® Contrast Enhancing Lens Technology for ekte fargenøyaktighet i alle lysforhold. I tillegg gjør ExcenterLock-linsebyttemekanismen det til en lek å bytte ut linser.

Brukere drar også nytte av ekstrem slagmotstand og antidugg takket være GORE-beskyttelsesventiler; i tillegg vil du kunne nyte et overlegent synsfelt med suveren komfort og klarhet. Med så mye som går for det, tilbyr dette produktet den ideelle løsningen for å beskytte synet ditt mens du nyter alle typer utendørsaktiviteter.

Hvis du leter etter pålitelig sikkerhet og kvalitetsytelse, trenger du ikke lete lenger enn dette! Dens holdbare konstruksjon og innovative teknologi kombinert sikrer at du kan se omgivelsene dine klart uten å ofre stil eller komfort – perfekt for både vintersportsentusiaster og eventyrere.

4,5 av 5

Komfortvurdering

Funksjonalitetsvurdering

Designvurdering

SJEKK PRISEN

Kjøperveiledning

Skibriller er en fin måte å beskytte øynene mot solens gjenskinn og rusk i bakkene, men det er noen viktige faktorer å vurdere før du kjøper. Her er fem ting du bør se etter når du handler skibriller.

Passe
Det viktigste du må vurdere når du kjøper skibriller er passform. Feil passform kan føre til ubehagelige trykkpunkter rundt ansiktet, så det er viktig å få et par som sitter tett, men ikke for tett. Sørg for å prøve brillene og juster stroppene deretter før du investerer.

Utskiftbar linseteknologi
Utskiftbar linseteknologi lar deg bytte linser avhengig av værforholdene ute. Noen modeller kommer med to sett med linser – ett for solfylte dager og ett for overskyet himmel – så sørg for å sjekke om denne funksjonen er tilgjengelig i modellen du ønsker. Dette vil gi deg større synlighet og klarhet i tillegg til å beskytte øynene dine mot skadelige UV-stråler.
Ventilasjonssystem
En annen nøkkelfaktor du bør vurdere når du velger skibriller er ventilasjon. Du vil ha et par som holder både dugg og snø ute mens du slipper inn frisk luft og lar fuktighet slippe ut. Se etter en modell med strategisk plasserte ventiler eller dobbel linsekonstruksjon som fungerer ved å fange luft mellom to linser, og dermed skape en isolasjonsbarriere mot eventuell dugg eller snøoppbygging inne i brillene.

Linsefarge/farge
Goggle-linser kommer i forskjellige nyanser eller farger som gir varierende nivåer av beskyttelse avhengig av værforholdene ute. For eksempel bidrar gule linser til å forbedre kontrasten i flatt lys, mens mørkerøde linser kan redusere gjenskinn mens du går på ski på en solrik dag. Det er også verdt å merke seg at mange moderne design kommer med fotokromatiske linser som endrer fargetone i henhold til lysstyrken utenfor, og gir optimalt syn uansett hva Moder Natur kaster på deg!

Prisklasse
Når det kommer til stykket, kommer prisen alltid til å være en viktig faktor for alle som kjøper noe – inkludert skibriller! Heldigvis kommer skibriller i alle slags former, størrelser og prisklasser, så sørg for å undersøke på nettet til du finner noe som dekker budsjettet ditt, men tilbyr alle funksjonene som er oppført ovenfor (passform, teknologi for bytte av linser osv.).

Ting du bør vurdere før du kjøper

Ski kan være en fantastisk og morsom opplevelse, men hvis du ikke har riktig verneutstyr kan det også være ganske farlig. Skibriller er avgjørende for å holde synet klart mens du kjører snowboard eller går på ski nedover et fjell. Her er fem tips som vil bidra til at du får mest mulig ut av skibrillene denne vintersesongen.

1. Invester i briller av høy kvalitet

Kvaliteten på skibriller kan variere mye avhengig av merke og pris. Det er viktig at du finner et par skibriller som sitter godt og gir god beskyttelse mot UV-stråler, vind og andre elementer du kan støte på når du står på ski. Se etter briller med sterk slagfasthet, antiduggbelegg, justerbare stropper og rikelig polstring rundt øynene for å holde dem komfortable mens de er i bruk.

2. Velg riktig linsefarge

Å velge en linsefarge er mer enn bare estetikk; det er en av de viktigste egenskapene til skibrillene dine. For eksempel gir gule linser utmerket kontrast under dårlige lysforhold, mens gule linser øker kontrasten ytterligere.
Grå linser er bra for lyse dager da de reduserer gjenskinn uten å forvrenge farge eller klarhet. Til slutt reflekterer speilglassbelegg innkommende lys som bidrar til å beskytte mot direkte sollys og intens gjenskinn i større høyder.

3. Pass på at de passer riktig

Vernebriller bør sitte tett, men ikke for stramt rundt ansiktet og hodet, slik at de ikke sklir av hvis du faller i bakken. Du vil også sørge for at det ikke er noe ekstra mellomrom mellom innfatningen og ansiktet ditt, da dette kan slippe vind og snø inn som kan dugge til linsene eller forårsake ubehag når du går på ski i høye hastigheter.
Bruk litt tid på å prøve forskjellige brillestørrelser til du finner en som sitter godt uten å være for løs eller for stram – dette er spesielt viktig hvis du har briller siden vanlige innfatninger sannsynligvis ikke vil passe under de fleste par briller.

4. Hold reservelinser hendige

Hvis du bytter terreng ofte, bør du vurdere å ha med deg reservelinsesett med forskjellige fargetoner, da dette vil tillate deg å raskt bytte ut linser avhengig av hvor lyst eller mørkt det er ute. Du kan også få spesialiserte linsesett designet spesielt for visse værforhold som nattski eller solfylte dager i bakken – å ha disse ekstra settene tilgjengelig kan spare deg for å måtte ty til å bruke solbriller i stedet for skikkelige skibriller når sikten blir vanskelig pga. dårlig belysning eller kraftig snøfall.

4. Rengjør vernebrillene dine regelmessig

For å sikre optimal ytelse gjennom hver sesong, er det viktig å rengjøre skibrillene etter hver bruk med en ren mikrofiberklut designet spesielt for optiske produkter som briller eller kameralinser (pass på at du ikke bruker noe slipende). Å fjerne flekker eller fingeravtrykk fra tidligere løp før du drar ut igjen, vil bidra til å opprettholde klarheten og forhindre dugg under kuldeøkter på fjellet.
Med regelmessig rengjøring bør det heller ikke være noe problem å dyppe i et svømmebasseng med dem på – bare pass på å ikke oppbevare vått utstyr over natten uten å tørke det først.

Har du spørsmål? Vi har svar.

Hvorfor bruker alle skibriller?

skibriller test

Skibriller er avgjørende for alle som kjører i bakken, uansett erfaringsnivå. De beskytter øynene våre mot harde fjellvinder og skarpe solskinn som reflekteres fra snøen, samt potensielt farlige gjenstander som grener og steiner. Skibriller bidrar også til å forbedre synet under flate lysforhold – når sollys er blokkert av skyer eller når himmelen er overskyet – noe som er spesielt viktig for barn som kanskje ikke kan se langt framover.

Når det gjelder passform og komfort, kommer skibriller med justerbare stropper som sikrer at de holder seg sikkert på plass mens du går på ski eller snowboard, noe som gir trygghet til både voksne skiløpere og barn.

Gjør skibriller en forskjell?

Skibriller er et viktig stykke utendørsutstyr for ski og snowboard. Skibriller kan utgjøre forskjellen mellom å ha en flott dag eller en ikke så stor opplevelse i bakken. De beskytter øynene dine mot vind, snø og andre ugunstige værforhold, samtidig som de gir UV-beskyttelse som bidrar til å holde øynene dine trygge mot solens sterke stråler.

Skibriller hjelper også med å dugge opp, slik at du kan se klart selv når temperaturen endres plutselig eller du svetter gjennom en tøff løpetur ned bakken.

Kan du ta på innsiden av skibriller?

Vintersport, som ski og snowboard, krever spesielle briller for å beskytte deltakerne mot kulden og gjenskinnet fra solen som reflekteres fra snøen. Skibriller er designet med et innvendig skumlag som tilfører isolasjon mot kald luft og hindrer snø- eller ispartikler i å komme inn i øyeområdet.

Selv om dette skummet er viktig for beskyttelse, kan du ikke berøre det direkte med hendene, da det kan redusere effektiviteten. Vær i stedet forsiktig når du tar på og av vernebriller for å sikre at huden din bare berører de ytre overflatene på vernebrillene.

Hvor lenge varer beskyttelsesbriller?

Vernebriller er et viktig utstyr for alle som tilbringer tid utendørs. Avhengig av typen, kan de vare alt fra noen måneder til et par år. Nøkkelfaktoren for hvor lenge de varer er materialet og konstruksjonen deres – rammer laget av plast eller polykarbonat vil ikke vare like lenge som de som er laget av metall eller nylon. I tillegg vil det å ta godt vare på vernebrillene dine, som å oppbevare dem i etuiet og rengjøre dem regelmessig, bidra til å øke levetiden.

Hvorfor har skibriller to linser?

Skibriller har to linser for å beskytte øynene mot vær og vind. Det doble beskyttelseslaget bidrar til å holde vind, snø og solskinn ute, slik at du kan nyte ski eller snowboard lenger. I tillegg har hvert objektiv vanligvis et annet formål. Den ene linsen er tonet for å redusere gjenskinn, mens den andre har et antiduggbelegg som hjelper til med å forhindre synshemming.

To linser øker også styrken til skibrillene for å sikre at de forblir solide og sikre på ansiktet ditt. Til slutt sørger doble linser for at det perifere synet ikke blir hindret mens du står på ski eller snowboard, noe som hjelper deg å holde deg våken og trygg i bakken.

Resources I Use


Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *